Нова година в Москва

Цени
От€320
Цени
От€320

Имаш въпрос?

Ние сме тук за да отговорим.
Избери най-удобния за теб начин да се свържеш с нас.

02 943 49 00
02 943 53 31

info@aerotourmm.com

Полезни статии

Рай на земята
11/12/2017
„Красные ворота“ в Москва
06/12/2017
Ограничение 90 от 180 в руските визи
29/11/2017
5 дни/ 4 нощи
Период : 30.12.2017 – 03.01.2018
София
София
Екскурзионната програма включва

Посрещане на Нова година в Москва 
30.12.17-03.01.18, 5 дни/ 4 нощи, събота – сряда

Екскурзионната програма включва: 
Автобусна обзорна екскурзия из града, разходка по Червения площад и Александровския парк, посещение територията на Кремъл, екскурзия в извънградското имение Коломенское с посещение на двореца на цар Алексей Михайлович.

Пакетната цена включва

 • 4 нощувки в избрания хотел
 • 4 закуски шведска маса
 • Автобусна обзорна екскурзия из града, разходка по Червения площад и Александровския парк, посещение на територията на Кремъл, екскурзия в извънградското имение Коломенское с посещение на двореца на цар Алексей Михайлович.
 • в цената на екскурзиите са включени екскурзоводски услуги на руски език, входни билети за музеите
 • трансфери летище „Шереметьево” – хотел – летище „Шереметьево ”
 • съдействие при полагане на руска входна виза
 • медицинска застраховка с покритие 30 000 евро за периода на пътуване (за лица над 70 навършени години застраховката се доплаща)

Пакетната цена не включва

 • Самолетни билети София – Москва – София от 280 евро
 • допълнителни екскурзии по желание (Точната цена в евро се предоставя при записване на съответната екскурзия съобразно обменния курс рубла / евро)
 • разходи за полагане на виза за Русия
 • Аеротур ММ извършва цялата процедура по оформяне на руски туристически визи, по Ваше желание е възможно оформянето на всички категории визи, освен тип "Рабочая".
 • разходи от личен характер.
Програма

1 ден 30 декември 2017, събота

Излитане от Аерогара София с авиокомпания по избор. Кацане на летище Шереметьево / Домодедово и посрещане с табелка „Името на клиента“. Трансфер до хотел Космос, настаняване и регистрация след 14:00ч. Получаване на материали по екскурзионната програма на рецепцията.
Свободно време, нощувка.

2 ден31 декември 2017, неделя

Закуска шведска маса в хотела
От 09:00 до 10:00ч среща с представител на фирмата-партньор във фоайето на хотела. Получаване на уточнената екскурзионна програма, записване за допълнителни екскурзии по желание.
12:00ч – Отпътуване на групата от хотела с автобус.
Обзорна екскурзия по града „Празнична Москва“ – уникална възможност да се запознаете със столицата на Русия в цялостната й красота и разнообразие, да се насладите на градските пейзажи, да научите множество интересни исторически факти и завинаги да се влюбите в този град!
Ще минете по известните крайречни булеварди и улици на историческия град – „Бульварное“ и „Садовое кольцо“, Кутузовски проспект, ще видите Большой театър и Манежа, сталинските небостъргачи, Триумфалната арка, златните куполи на храма на Христос Спасител, Лебедовото езеро до стените на Новодевичи манастир, „Воробьевые горы“, сградата на Московския държавен университет МГУ, стадиона „Лужники“, съвременните небостъргачи в Москва-сити и още много други забележителности.
В края на екскурзията ще минете по известните павета на Червения площад, ще видите разноцветните куполи на Събора Василий Блажени, паметника на Минин и Пожарски, ГУМ, държавния исторически музей, паметника на великия пълководец Г. К. Жуков, лобното място и знакът на нулевия километър на Русия, ще се разходите заедно с екскурзовода из знаменития Александровски парк.
Посещение на територията на Московския Кремъл (самостоятелно разглеждане на забележителностите ). Ще видите Съборния площад, архитектурния ансамбъл от Средновековието: църквите, камбанарията на Иван Велики и уникалните произведения на руското леярско изкуство – Цар-пушка и Цар-камбана, както и интериорите на Успенския, Архангелския и Благовещенския събори.
Край на екскурзията в центъра на града не по-късно от 17:00 ч. Свободно време.
Самостоятелно връщане в хотела.
По желание срещу допълнително заплащане: Празнична Новогодишна програма с вечеря в хотела. /Програма и меню хотел Космос ще предостави допълнително в началото на декември/.

3 ден01 януари 2018, понеделник

Късна закуска шведска маса .
Свободен ден за Новогодишни разходки и празненства.
Нощувка.

4 ден02 януари 2018, вторник

Закуска шведска маса в хотела
10:00 ч – Отпътуване от хотела с автобус за екскурзионната програма.
Екскурзия в музея под открито небе Коломенское с външно разглеждане на Църквата Възнесение Господне, Ситния двор, дома на Петър I, храма Йоан Предтеча и екскурзия в двореца на Цар Алексей Михайлович с разглеждане на мъжката половина.
Коломенское – бивша царска резиденция, подмосковско село, по настоящем е държавен художествен историко-архитектурен и природно-ландшафтен музей под открито небе. Разположен е недалеч от центъра на града, на живописния бряг на река Москва и заема територия от 390 хектара. Коломенское е „родословието“ на древна Москва, едно от най-древните места, където са живели праисторически хора, разположено на територията на съвременния град: тук се намират археологически паметници, свидетелстващи за живота на човека от каменния век. Историята на село Коломенское е свързана със събития от средновековната руска история.
Коломенският дворец, наричан от съвременниците осмото чудо на света е парадна лятна резиденция, своеобразен „Подмосковски Кремъл“ от епохата на цар Алексей Михайлович. Изследователите считат двореца за върх на руската архитектура от дърво. Експозицията е разположена в 24 реставрирани интериори на храма на царя господар, храма на господарката царица и храма на принца, художествения образ на всеки от тях е строен на основата на архитектурното и и декоративно взаимодействие с функционалността на помещенията, парадните зали за провеждане на тържествени приеми, пиршества и празненства, лични жилищни покои.
Връщане в хотела с автобус не по-късно от 15:00ч. Свободно време, нощувка.

5 ден03 януари 2018, сряда

Закуска шведска маса в хотела или сух пакет при ранен полет (да се заяви предварително на рецепция). Освобождаване на стаите. Посрещане на рецепция с табелка „Името на клиента“ и трансфер до летище Шереметьево / Домодедово за полет по избор до София.

Снимки
Пакетна цена на човек в евро

Период на валидност 06.10.2017 – 29.04.2018, настаняване в хотел „Космос“,  стандартни стаи.

Пакетна цена на човек в евро:

Настаняване Легло в двойна стая Допълнително легло Единична стая
Космос 3* (Standart) 325 320 443
 • Плащането се извършва в лв. по курса на БНБ
 • Фирмата си запазва правото да внася изменения в реда на посещенията на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълния обем на предоставените услуги.
 • Туристическите програми, в които взимате участие, са сборни, с присъединяване към групи туристи, пътуващи на гарантирани дати. Екскурзионното обслужване е на руски език.
 • Цената на допълнителна нощувка между посочените периоди се потвърждава допълнително.