Нова година в Санкт-Петербург

Цени
От€319
Цени
От€319

Имаш въпрос?

Ние сме тук за да отговорим.
Избери най-удобния за теб начин да се свържеш с нас.

02 943 49 00
02 943 53 31

info@aerotourmm.com

Полезни статии

Велики Новгород и Валдай
10/11/2017
Отказ на виза за Русия
03/11/2017
Светлините на нощна Москва
02/11/2017
5 дни/ 4 нощи
Период : 30.12.17 - 03.01.18
София
София
Екскурзионната програма включва

Посрещане на Нова година в Северната столица 
30.12.17-03.01.18, 5 дни/ 4 нощи, събота – сряда 

Програмата включва: 
Екскурзии с включени екскурзоводски услуги, входните билети и транспорт в Княз-Владимирския събор, Ермитажа, Петропавловската крепост, Петропавловския събор, Кронштадт (Морския събор), „Музеят на руската водка“, празнична Новогодишна лотария. 

Екскурзии по избор срещу допълнително заплащане: 
Нощна новогодишна автобусна екскурзия на 31.12.2017, вечерен Санкт-Петербург, океанариум, шоу-театър „Тайните на Петербург“, екскурзия в Петровска Акватория.

Пакетната цена включва

 • 4 нощувки в хотел Москва 4*, цената на допълнителна нощувка към програмата без екскурзионно обслужване се потвърждава допълнително.
 • Закуски на шведска маса
 • Трансфери летище „Пулково” – хотел – летище „Пулково”
 • Екскурзии по програмата, в цената на екскурзиите са включени екскурзоводски услуги на руски език, входни билети за музеите
 • Транспорт по програмата
 • Съдействие при полагане на руска входна виза
 • Медицинска застраховка с покритие 30 000 евро за периода на пътуване (за лица над 70 навършени години застраховката се доплаща)

Пакетната цена не включва

 • Самолетни билети София – Санкт Петербург – София от 380 евро
 • Допълнителни екскурзии по желание (Допълнителните екскурзии могат да се заплатят и потвърдят предварително в България при записване по екскурзионната програма. В този случай местата са гарантирани. При заявка и заплащане на екскурзиите при пристигане в Санкт-Петербург, местата по програмите могат да бъдат запълнени и да Ви бъде отказано участие в допълнителните екскурзии.Точна цена в евро се предоставя при записване на съответната екскурзия съобразно курса рубла / евро).
 • Новогодишна вечеря с програма (ще бъде публикувана допълнително)
 • Аеротур ММ извършва цялата процедура по оформяне на руски туристически визи, по Ваше желание е възможно оформянето на всички категории визи, освен тип „Рабочая“.
 • Разходи за полагжане на виза за Русия
Програма

1 ден 30 декември 2017, събота

Полет по избор до Санкт-Петербург. Кацане на летище Пулково, посрещане с табелка „Името на туриста“ и трансфер до хотел „Москва“. Настаняване, регистрация на рецепция (заплащане на еднократна такса регистрация в размер на 200 рубли), нощувка.

2 ден31 декември 2017, неделя

Закуска на шведска маса в хотела.
От 09.00 до 13:00 ч – среща на рецепцията на хотела с представител на руската фирма-партньор. Предоставяне на материали по програмата. По желание – записване и заплащане на допълнителните екскурзии, незаявени в България.
13:00 ч – Среща с екскурзовода във фоайето на хотела и отпътуване на групата с автобус.
Екскурзия „Новогодишни сюжети“ с посещение на действащия Княз-Владимирски събор, разположен в най-старата и тайнствена част на града – на Петроградската страна и Ермитажа, ще минете през разкошните зали на Зимния дворец, наслаждавайки се на признатите за съкровища на световното изкуство експонати.
Вярвате или не – необикновените кръстове на Княз-Владимирски събор са служили и за ориентир на корабите, влизащи от Финския залив в река Нева.
Връщане в хотела с автобус.
23:00ч Празнична Новогодишна вечеря (срещу допълнително заплащане, меню и цени ще бъдат предоставени от хотел Москва на по-късен етап).

3 ден 01 януари 2018, понеделник

Късна закуска на шведска маса в хотела.
12:00 ч – Среща с екскурзовода във фоайето на хотела и отпътуване на групата с автобус.
Екскурзия „По стъпките на Великия Петър I” с посещение на Петропавловската крепост и събора на светите апостоли Петър и Павел и града-крепост Кронштадт с реставрирания Николски морски събор. В цялото си величие пред Вас ще се представи историята за възникването на Северната столица и зараждането на руския флот.
Вярвате или не – единствения мост в света, построен от чист чугун, е съхранен единствено в Кронштадт.
Връщане в хотела с автобус, нощувка.

4 ден02 януари 2018, вторник

Закуска на шведска маса в хотела.
09:00 ч Отпътуване с автобус до Московската гара, част от групата, пътуваща с влак оставя багажа си на гардероб.
Екскурзия „Традиции в празнуването на Нова Година и Коледа в Северната столица“ с посещение на музея на „Руската водка“, където ще научите много за руските обичаи, любопитни факти от живота на „кралете на водката“ в Русия, за това колко тясно е била свързана историята на Руското царство с историята на тази твърда напитка в продължение на много столетия.
Разиграване на празнична лотария.
Край на програмата – не по-късно от 15:00 ч.
Свободно време в центъра на града, самостоятелно връщане в хотела.

5 ден03 януари 2018, сряда

Закуска на шведска маса в хотела.
Освобождаване на стаите до 12:00 ч. Посрещане на рецепцията на хотела и трансфер до летище Пулково. Полет по избор до София.

Снимки
Пакетна цена на човек в евро
 Настаняване Легло в двойна стая Допълнително легло Единична стая
Moskva 4* Standart 1st Category 321 319 439
 • Плащането се извършва в лв. по курса на БНБ
 • Фирмата си запазва правото да внася изменения в реда на посещенията на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълния обем на предоставените услуги.
 • Туристическите програми, в които взимате участие, са сборни, с присъединяване към групи туристи, пътуващи на гарантирани дати. Екскурзионното обслужване е на руски език.
 • Цената на допълнителна нощувка между посочените периоди се потвърждава допълнително.