Новогодишна мозайка

Цени
От€449
Цени
От€449

Имаш въпрос?

Ние сме тук за да отговорим.
Избери най-удобния за теб начин да се свържеш с нас.

02 943 49 00
02 943 53 31

info@aerotourmm.com

Полезни статии

Рай на земята
11/12/2017
„Красные ворота“ в Москва
06/12/2017
Ограничение 90 от 180 в руските визи
29/11/2017
8 дни/ 7 нощи
Период : 28.12.17 - 04.01.18
София
София
Екскурзионната програма включва

Посрещане на Нова година в Северната столица 
28.12.2017 – 04.01.2018, 8 дни/ 7 нощи, четвъртък – четвъртък

 

Обзорна екскурзия „Музей на руския сериал“, Ермитаж, интерактивна програма „На гости на знаменития велможа“, Юсуповски дворец, Царско село (Екатеринински дворец), Петерхоф (Големия дворец и музея „Государевы Потехи“), „Спас на Крови“, празнична печеливша лотария.

Пакетната цена включва

 • 7 нощувки в избрания хотел
 • Закуски на шведска маса
 • Трансфери летище „Пулково” – хотел – летище „Пулково”
 • Екскурзии по програмата, в цената на екскурзиите са включени екскурзоводски услуги на руски език, входни билети за музеите
 • Транспорт по програмата
 • Съдействие при полагане на руска туристическа виза
 • Медицинска застраховка с покритие 30 000 евро за периода на пътуване (за лица над 70 навършени години застраховката се доплаща)

Пакетната цена не включва

 • Самолетни билети София – Санкт Петербург – София от 380 евро
 • Допълнителни екскурзии по желание (Допълнителните екскурзии могат да се заплатят и потвърдят предварително в България при записване по екскурзионната програма. В този случай местата са гарантирани. При заявка и заплащане на екскурзиите при пристигане в Санкт-Петербург, местата по програмите могат да бъдат запълнени и да Ви бъде отказано участие в допълнителните екскурзии.Точната цена в евро се предоставя при записване на съответната екскурзия съобразно курса рубла / евро).
 • Новогодишна вечеря с програма (ще бъде публикувана допълнително)
 • Аеротур ММ извършва цялата процедура по оформяне на руски туристически визи, по Ваше желание е възможно оформянето на всички категории визи, освен тип „Рабочая“.
 • Разходи за полагжане на виза за Русия
Програма

1 ден 28 декември 2017, четвъртък

Полет по избор до Санкт-Петербург. Кацане на летище Пулково, посрещане с табелка „Името на туриста“ и трансфер до избрания хотел. Настаняване, регистрация на рецепция (заплащане на еднократна такса регистрация в размер на 150-200 рубли), нощувка.

2 ден29 декември 2017, петък

Закуска на шведска маса в хотела.
От 09.00 до 13:00 ч – среща на рецепцията на хотела с представител на руската фирма-партньор. Предоставяне на материали по програмата. По желание – записване и заплащане на допълнителните екскурзии, незаявени в България.
13:00 ч – Среща с екскурзовода във фоайето на хотела и отпътуване на групата с автобус.
Обзорна екскурзия „Новогодишна мозайка“ – увлекателно пътешествие из най-известните и интересни места в Северната столица. Истински „портал“ във вълшебният свят на киното ще стане за Вас посещението на „Музея на руския сериал“, разположен в една от най-големите киностудия в Източна Европа „Обединени руски киностудии“. Ще се озовете на истинска снимачна площадка, където ще узнаете как се създават сериали, ще разкриете тайните на спецефектите и грима, ще можете да направите незабравими фотографии в реални декори, ще посетите павилиони, в които са се снимали Ваши любими герои: Алиса Фрейндлих, Марина Неелова, Ингеборга Дапкунайте, Евгений Миронов, Дмитрий Нагиев, Уван Ургант, Сергей Светлаков, Данила Козловский, Павел Прилучний и много други.
Вярвате или не – любимият на много зрители новогодишен филм „Елки 5“, действието на който протича на 31 декември, е заснет в тази киностудия през най-горещите дни на лятото.
Връщане в хотела с автобус. Нощувка.

3 ден 30 декември 2017, събота

Закуска на шведска маса в хотела.
10:00 ч – Среща с екскурзовода във фоайето на хотела и отпътуване на групата с автобус.
Екскурзията „Любов и корона“ с посещение на Ермитажа ще Ви разкрие някои тайни от личния живот на царските особи и ще Ви запознае с богатството на Зимния дворец – парадната резиденция на руския императорски двор.
Интерактивна пррограма „На гости на знатния велможа“ – театрализирано новогодишно поздравление на знаменит аристократ от бляскавото петербургско минало. Действието ще завърши приятно с лек фуршет.
Разиграване на празнична лотария.
Вярвате или не – разкошът на ермитажните празници напомнял „вълшебна приказка“. Така на забележителния празник в чест на раждането на първия внук на Екатерина Велика, в залите на двореца били изобразени огромни монограми с буквата „А“ (Александр) от истински диаманти и перли.
Свободно време в центъра на града. Самостоятелно връщане в хотела. Нощувка.

4 ден31 декември 2017, неделя

Закуска на шведска маса в хотела.
10:00ч – Среща с екскурзовода във фоайето на хотела и отпътуване на групата с автобус.
Екскурзия „Романтика и тайни на петербургските дворци“ с посещение на Юсуповския дворец, който по право е признат за истински диамант срещ изящните дворцови комплекси на Санкт-Петербург. В двореца разкошната декорация идеално хармонира с изискания вкус на неговите знаменити владетели.
Вярвате или не – в Коледната вечер гостите на Юсупови идвали с куфари, за да си занесат всички подаръци.
Свободно време в центъра на града.
23:00ч – Празнична Новогодишна вечеря с програма (срещу допълнително заплащане, информация, меню и цена ще бъде предоставена в началото на м. декември).

5 ден01 януари 2018, понеделник

Късна закуска на шведска маса в хотела.
Свободен ден без екскурзионно обслужване.
Самостоятелно участние в Новогодишните празненства. Нощувка.

6 ден02 януари 2018, вторник

Закуска на шведска маса в хотела.
10:00 ч – Среща с екскурзовода във фоайето на хотела и отпътуване на групата с автобус.
Екскурзията в Царско Село „Извънградски императорски резиденции“ с посещение на Екатерининския дворец привлича туристи от цял свят с изисканата декорация на парадните зали и знаменитата Кехлибарена стая.
Вярвате или не – в Царско Село са живели и през зимата, поради което всяка от залите и парадните апартаменти на двореца са украсени с елегантни керамични печки, създадени по скици на архитекта Ф.Б. Растрелли.
Връщане в хотела с автобус. Нощувка.

7 ден03 януари 2018, сряда

Закуска на шведска маса в хотела.
10:00ч – Среща с екскурзовода във фоайето на хотела и отпътуване на групата с автобус.
Екскурзията в Петерхоф „Дворци и извънградски резиденции“ с посещение на Големия Императорски дворец и историко-културния проект „Государевы потехи“ ще Ви пренесе в във времето на изминалите векове. Ще се възхитите на изумителните парадни зали и разкошни апартаменти на императорското семейство, а след това и на царските забави: от фойерверки и театри с чудесните механизми на старинни сценични декори до велосипеди, принадлежали на коронованите особи.
Връщане в хотела с автобус. Нощувка.

8 ден04 януари 2018, четвъртък

Закуска на шведска маса в хотела или сух пакет при ранен полет.
Освобождаване на стаите до 12:00 ч. Посрещане на рецепцията на хотела и трансфер до летище Пулково. Полет по избор до София.

Снимки
Пакетна цена на човек в евро
 Настаняване Легло в двойна стая Допълнително легло Единична стая
Dostoevsky 4* Standart 504 497 661
Rossia 3* Economy King Size bed 448 579
Rossia 3* Economy  448 579
Rossia 3* Standart 456 449 594
Rossia 3* Business 493 686
 • Плащането се извършва в лв. по курса на БНБ
 • Фирмата си запазва правото да внася изменения в реда на посещенията на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълния обем на предоставените услуги.
 • Туристическите програми, в които взимате участие, са сборни, с присъединяване към групи туристи, пътуващи на гарантирани дати. Екскурзионното обслужване е на руски език.
 • Цената на допълнителна нощувка между посочените периоди се потвърждава допълнително.