Новогодишни сюжети

Цени
От€359
7 дни/ 6 нощи
Период : 29.12.18 - 04.01.19
София
София
Екскурзионната програма включва

Новогодишни сюжети
7 дни/6 нощи (събота-петък), 29.12.2018 – 04.01.2019

Екскурзионната програма включва:
Николо-Богоявленски Морски събор, Юсуповски дворец, Петербургска гостна „Зад кулисите на времето“, ЗСД (Западен скоростен диаметър), Кронштадт, Павловск (Павловски дворец, фуршет), Ермитаж, празнична печеливша лотария.

 

Пакетната цена включва

 • хотелско настаняване със закуска / обяд / вечеря по избор
 • екскурзии по програмата, в цената на екскурзиите са включени екскурзоводски услуги на руски език и входни билети за посещаваните забележителности
 • транспорт при пристигане от летище до избранния хотел и обратно при заминаване.
 • екскурзии по програмата, в цената на екскурзиите са включени екскурзоводски услуги на руски език, входни билети за музеите
 • транспорт по програмата
 • медицинска застраховка с покритие 30 000 евро за периода на пътуване (за лица над 70 навършени години се доплаща съгласно тарифата на застрахователя)
 • извършване на цялата процедура по оформяне на туристически руски визи

Пакетната цена не включва

 • самолетни билети София – Санкт-Петербург – София
 • допълнителни екскурзии по желание (цена в евро се предоставя при записване на съответната екскурзия съобразно обменния курс рубла / евро)
 • Новогодишна вечеря с програма (ще бъде публикувана допълнително)
 • стойността на туристическа руска виза за български граждани, оформена по нормална тарифа, с включена такса визов център – 120,00 лв
 • Аеротур ММ извършва цялата процедура по оформяне на руски входни визи, по Ваше желание е възможно оформянето на всички категории визи, освен тип "Рабочая".
Програма

1 ден 29 декември 2018, събота

Излитане от Аерогара София, терминал 2 с авиокомпания по избор. Кацане на летище Пулково в Санкт-Петербург. Посрещане с табелка „Името на клиента“ след паспортен контрол и взимане на багажа в залата на пристигащи. Трансфер до избрания хотел, настаняване и регистрация (заплаща се еднократна такса регистрация на чужденци в размер на 150-250 рубли).
Свободно време, нощувка.

2 ден30 декември 2018, неделя

Закуска шведска маса.
От 09:00ч до 13:00ч – среща с представител на туристическата фирма-партньор във фоайето на хотела. Получаване на подробна информация и материали по екскурзионната програма. Заплащане на допълнителни екскурзии по желание.
13:00ч Обзорна екскурзия «Новогодишни сюжети» с посещение на Петербургска гостна стая «Зад кулисите на времето». Ще станете участници в потресаващ мултимедиен спектакъл, в който тясно се преплитат театрални спецефекти, талантливата игра на петербургски актьори и трогателен сюжет.
Разиграване на празнична лотария.
Връщане в хотела с автобус.
Свободно време, нощувка.

3 ден 31 декември 2018, понеделник

Закуска шведска маса.
10:00ч Екскурзия «Магията на старинните квартали» с посещение на Юсуповския дворец, разкошните интериори на който могат да съперничат дори на имперските владения и Николо-Богоявленския Морски събор – уникален паметник на руската архитектура от средата на XVIII век, историята на събора е неразделно свързана с историята и традициите на Руския флот.
23:00ч Празнична Новогодишна вечеря* (срещу допълнително заплащане, потвърждава се предварително).
*В началото на декември ще бъде заложена празнична програма, цена и меню.

4 ден01 януари 2019, вторник

Късна закуска шведска маса.
12:00ч Екскурзия в града-крепост Кронштадт «Руската цитадела на Балтика» с посещение на Николския Морски събор, който бил издигнат в памет на героизма на руските моряци. Кронштадт – морският щит на Санкт-Петербург, изпълнен с истории за околосветски плавания и известни пълководци. Ще стигнете до Кронштадт по новата скоростна магистрала ЗСД (Западен скоростен диаметър), разположена точно над водите на река Нева, ще видите огромно морско пристанище и новопостроеният красавец – стадион, както и най-високия в Европа небостъргач «Лахта-център». След това ще минете през Финския залив по уникалния комплекс от защитни съоръжения, спасяващи града от наводнения и съединяващи града със Санкт-Петербург.
Връщане в хотела с автобус.
Свободно време, нощувка.

5 ден02 януари 2019, сряда

Закуска шведска маса.
10:00ч Екскурзия в Павловск «Дом на любовта, източник на вдъхновение» с посещение на Павловския дворец, класическата му красота е подчертана от живописните пейзажи на един от най-големите паркове в Европа.
По време на Новогодишния фуршет на гостите на двореца ще бъде предложен ароматен чай с горещи пирожки, а тези, които са замръзнали и желаят да се сгреят – чашка водка.
Връщане в хотела с автобус.
Свободно време, нощувка.

6 ден03 януари 2019, четвъртък

Закуска шведска маса.
09:00ч Екскурзия «Любов и корона» с посещение на Ермитажа,който се явява най-великия художествен музей в света. В Зимния дворец ще видите и главния трон на Руската империя, разкошни беседки и будоари, в които в миналото кипели бурни страсти.
Край на програмата не по-късно от 15:00ч. Свободно време в центъра на града.
Нощувка.

7 ден04 януари 2019, петък

Закуска шведска маса в хотела или сух пакет при ранен полет. Освобождаване на стаите до 12ч.
Посрещане на рецепцията на избрания хотел с табелка „името на клиента“ и трансфер до летище Пулково за полет по избор до София.

Снимки
Пакетна цена на човек в евро
Настаняване Легло в двойна стая  Допълнително легло Единична стая
Moskva 4* Standart 382 382 524
Sanct-Peterburg 4*
Standart Yard View 
366 359 515
Sanct-Peterburg 4*
Standart Neva View 
373 359 535
 • Плащането се извършва в лв. по курса на БНБ
 • Фирмата си запазва правото да внася изменения в реда на посещенията на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълния обем на предоставените услуги.
 • Туристическите програми, в които взимате участие, са сборни, с присъединяване към групи туристи, пътуващи на гарантирани дати. Екскурзионното обслужване е на руски език.
 • Цената на допълнителна нощувка между посочените периоди се потвърждава допълнително.