Аерофлот: чакаме възстановяването на международните полети в средата на лятото

Според оптимистичните прогнози международният трафик може да се възобнови още в средата на лятото. В този случай, най-вероятно пътниците и въздушните превозвачи ще трябва да спазват специални предпазни мерки срещу „епидемията“ известно време. Тази оценка беше озвучена в ефир „Русия 24“ от представител на „Аерофлот“ Юлия Спивакова. л.
Все още е трудно да се посочат точните дати на полета, но ако погледнете оптимистичните прогнози, възстановяването на международните комуникации може да започне в средата на лятото “, каза тя. В същото време, според официалния представител на компанията, след пандемията вероятно пътниците ще получат „специални предпазни мерки“.
Възможно е в бъдеще да има препоръки и евентуално дори изисквания да се спазва определено разстояние между пътниците “, каза по-специално Юлия Спивакова. Тя добави още, че Аерофлот ще поддържа засилена дезинфекция на самолетите.

Относно въпроса как ситуацията ще се отрази на цената на самолетното пътуване, националният му превозвач все още не е оповестил.

Tourprom.ru

Аеротур ММ | aerotourmm.com | Политика за поверителност | Платформа за ОРС | 2001-2022
Туроператор с Удостоверение №04625 / 28.01.2005 | Администратор на лични данни с идентификационен №115643 / 20.05.2013

cross