info@aerotourmm.com

Визи за Беларус

Визова анкета Република Беларус
Анкетата се принтира на един лист от двете му страни.

Оказваме съдействие за получаване на входни визи за Беларус. Документите се приемат всеки ден в офисите на фирмата за срочни  и обикновени поръчки.

Еднократните визи са с право на еднократно влизане, пребиваване и излизане от Беларус в рамките на посочения във визата срок и в рамките на посочения брой дни за пребиваване, но не повече от 90 дни в рамките на една календарна година.

Двукратните визи са с право двукратно влизане, пребиваване и излизане от Беларус в рамките на посочения във визата срок и в рамките на посочения брой дни за пребиваване, но не повече от 90 дни в рамките на една календарна година.

Многократните визи са с право на неколкократно (повече от 2 пъти) влизане, пребиваване и излизане от Беларус по време на посочения във визата срок и в рамките на посочения брой дни за пребиваване, но не повече от 90 дни в рамките на една календарна година.

Транзитната виза предоставя право на транзитно преминаване (влизане от една държава, преминаване по установен маршрут през територията на Република Беларус и влизане в друга държава) в рамките на заявения срок, но не повече от 1 година и действа в рамките на 48 часа от деня на влизане в Република Беларус.

Транзитната виза е възможно да бъде издаденa съответствено  за еднократно, двукратно и многократно преминаване през територията на Република Беларус. Кратността на визата се определя от визата на държавата, в която той влиза, преминавайки през територията на Република Беларус.

Еднократна, двукратна и многократна краткосрочна виза се издават с фиксирани дати за срок не повече от 90 денонощия за пътувания със следните цели:

  • Бизнес пътуване
  • По частни цели – необходима е оригиналната поканата за влизане в Република Беларус, оформена в държавни органи .
  • Туризъм – необходим е туристически ваучер, издаден от белоруска туристическа агенция  съгласно  законодателството на Република Беларус, с фиксирани дати, но не повече от 30 денонощия престой в държавата.
  • Обучение – необходима е оригиналната  покана от научна организация на Република Беларус, съгласувана с държавните органи по гражданство и миграция, с фиксирани дати, но не повече от 30 денонощия.
  • Работа – необходима е оригиналната покана на беларуско юридическо лице, съгласувано с Департамента по гражданство и миграция на МВР на Република Беларус.

Полагането на виза за Беларус се осъществява за срок една седмица или 2 работни дни.
Като тип виза предимно се оформят бизнес визи в Република Беларус.

Имаш въпрос?

Ние сме тук за да отговорим.
Избери най-удобния за теб начин да се свържеш с нас.

+359 884881956
+02 943 49 00

office@aerotourmm.com

Полезни статии

Данни за получени държавни помощи
11/02/2022
Многократни частни визи за близки роднини на руски граждани
08/09/2021
Русия от 1 април възобновява редовните пътнически полети с шест държави
04/04/2021

АБОНИРАЙTE СЕ

за да получавате нашите нови
програми и промоционални оферти.

С натискане на бутона "ИЗПРАТИ" се съгласявате с политиката за поверителност