info@aerotourmm.com

Визи за Русия

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

В съответствие с Разпореждане на Правителството на Руската Федерация
№635-р от 16 март 2020 година:

От 18 март 2020 г. до 01 май 2020 г. временно се ограничава влизането на територията на Руската Федерация на чужди граждани и на лица без гражданство, в това число и пристигащи от Република Беларус, както и граждани на Република Беларус.

От 00:00 часа на 18 март 2020 г. временно се преустановява приемът на документи, оформянето и издаването на всички категории визи за чужди граждани и лица без гражданство в дипломатическите представителства и консулските служби на Руската Федерация в чужбина.

Изключения се правят само за дипломатически, служебни и делови обикновени визи за следните категории лица: акредитирани или назначени сътрудници на дипломатическите представителства и консулските служби на чужди държави в Русия, служителите на международни организации и на техните представителства, както и на други официални представителства на чужди държави, намиращи се на територията на Руската Федерация, също така за членове на семействата на горепосочените лица, водачи на международен автомобилен превоз, членове на самолетни, морски и речни екипажи, на влакови и локомотивни бригади на международен ж/п транспорт, членове на официални делегации и лица, притежаващи дипломатически, служебни, в това число и обикновени частни визи, издадени във връзка със смъртта на близък роднина.

https://bulgaria.mid.ru

 

Уважаеми колеги, скъпи клиенти!

Във връзка с въведеното от Правителството на Република България извънредно положение за срок от 13.03.20 до 13.04.20, бихме искали да Ви уведомим,
че агенцията изпълнява в пълен обем всичките си дейности, и работи в режим home office от 18.03.2020 до второ нареждане.

За информация, въпроси и връзка с нас може за използвате мобилните ни телефони,

(+359) 884 88 19 56
(+359) 878 566 182

Благодарим Ви за разбирането!