info@aerotourmm.com

Визи за Русия

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Предлагаме оформяне на внезапни и неотложни пътувания до Русия, в това число визи „Лечение“, „Частни“/Събиране на семейства, „Член экипажа“ и „Делови“.
Подготвяме необходимите документи  за визи „Рабочая“, „Монтажные работы“ и „Деловая“  в съответствие с нормативната база на Руската Федерация  с покана-телекс от Федерална Миграционна служба и Министерството на вътрешните работи на Руската Федерация и включване на лицето в списъци на граничните власти за влизане на територията на Русия.

Екипът ни продължава да работи в условията на изключително засилени мерки за сигурност. Считаме, че е наш дълг да бъдем на Ваше разположение, когато имате нужда от нашите услуги и най-вече в моментите на кризи.

В съответствие с разпореждането на правителството на Руската Федерация от 16 март 2020 г. No. 635-р „О временном ограничении въезда в Российскую Федерацию иностранных граждан и лиц без гражданства и временном приостановлении оформления и выдачи виз и приглашений“ за целите на обезпечаване безопасността на държавата, защитата на здравето на населението и неразпространяването на новата коронавирусна инфекция на територията на страната от 00 часа 00 минути местно време на 18 март 2020г. временно се ограничава влизането в Руската Федерация на чуждестранни граждани или лица без гражданство.  Тази мярка не се прилага по отношение на следните категории граждани:
Категории граждан, которым разрешен въезд в Российскую Федерацию на основании распоряжения Правительства Российской Федерации от 16 марта № 635-р

телефони за контакти  24/7/365 :
(+359) 884 88 19 56, (+359) 878 566 182
е-mail: office@aerotourmm.com

Заповядайте, очакваме Ви!

Подаване на документи !
Документите за оформяне на визи за Русия се подават в Централния офис, в Руския Културно-Информационен Център на адрес София 1504, ул. Шипка 34.

Mobile / Viber / WhatsUpp:
 (+359) 884 88 19 56, (+359) 878 566 182
Централен офис в Руски Културен Център:
(+359 2) 943 49 00
E-mail: office@aerotourmm.com

За клиентите извън София документите могат да бъдат изпратени по куриерски служби. Фирмата има сключени договори за доставка със Спиди, Еконт, Интайм, DHL

Фирмата предоставя на гражданите следващите услуги:

Прием и обработка на документи за оформяне на визи, съдействие при набава на задължителни липсващи документи и необходимите за пътуване услуги;

 • Предаване на документи за разглеждане
  в Консулско учреждение на Руска Федерация, София, ул. Никола Мирчев 30 или В Руски визов център, София, ул. Елемаг 22
 • Издаване на документи на заявителя;
 • Консултиране по въпроси за получаване на виза, пътуване и регистрация на територията на Руска Федерация.

Необходими документи за оформяне на визи за Русия, Аеротур ММ оказва съдействие за осигуряване на необходимите документи. :

 1. Електронен формуляр за визова анкета
  Аеротур ММ носи цялата отговорност за обработката на Вашите личните данни. Фирмата е регистрирана по Закона за защита на личните данни в Инспекцията по защита на личните данни на Република България, Удостоверение №115643, и е упълномощено лице обработващо информация, съдържаща лични данни.
 2. Задграничен паспорт
  Паспортът трябва да има не по-малко от две чисти страници, предвидени за визи. Срокът на действието му не трябва да изтича по-рано от шест месеца от датата на изтичане на срока на действие на визата.
  За гражданите на други държави, кандидатсващи за виза в София, е необходимо да предоставят допълнително ксерокопие на ID карта за разрешение за пребиваване в Република България.
 3. Снимка с размер 3,5 Х 4,5 см, цветна и актуална.
  Снимката трябва да бъде на светъл фон с ясно изображение на лицето в анфас без очила със затъмнени стъкла и без шапка, забрадка, кърпа. Изключение за чужди граждани се прави, когато носенето на шапка е задължителен атрибут от тяхна национална или религиозна принадлежност, при условие, че той е сниман с такава на снимката в паспорта.
 4. Ксерокопие на първата страница на паспорта.
 5. Медицинска застраховка с минимално покритие от 30 000 евро.
  Предлага се застраховка с включена защита при COVID-19. Периодът на застраховката трябва да съвпада с периода на визата.  На полицата трябва ясно да се четат трите имена, ЕГН / ЛНЧ и застрахователния период.  При кандидатстване за двукратна или многократна виза е достатъчно да се предостави застраховка за датите на първото пътуване.
  Медицинските застраховки  е възможно да се направи и на място в офиса на фирмата в Руски Културно-Информационен Център.

Имаш въпрос?

Ние сме тук за да отговорим.
Избери най-удобния за теб начин да се свържеш с нас.

+359 884881956
+02 943 49 00

office@aerotourmm.com

Полезни статии

Русия от 1 април възобновява редовните пътнически полети с шест държави
13/04/2021
Туровете до Русия за ваксинация със Sputnik-V процъфтяват в Европа.
12/03/2021
Нови работни визи
11/03/2021

АБОНИРАЙTE СЕ

за да получавате нашите нови
програми и промоционални оферти.

С натискане на бутона "ИЗПРАТИ" се съгласявате с политиката за поверителност