info@aerotourmm.com

Визи за Русия

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !

Уважаеми дами и господа,

Радваме се да Ви съобщим, че правителството на Руската Федерация е възобновило издаването на всички категории визи за граждани на Република България.

Считано от 08.07.2021 можете да подавате Вашите документи в Руския Културно Информационен център в София или в офисите на агенцията в гр. Пловдив и гр. Варна. Нашите офиси са отворени ежедневно от 09:00 до 18:00ч (с изключение на почивните и празничните дни). Така също се предоставя възможност за подаване на документите по куриер.

Обърнете внимание, че при посещението носенето на медицински защитни маски е задължително.

Очакваме Ви скоро!

Подготвяме и необходимите документи  за визи тип „Рабочая“ и „Монтажные работы“  в съответствие с нормативната база на Руската Федерация   с покана-телекс от Федерална Миграционна служба и Министерството на вътрешните работи на Руската Федерация.

Екипът ни продължава да работи в условията на изключително засилени мерки за сигурност. Считаме, че е наш дълг да бъдем на Ваше разположение, когато имате нужда от нашите услуги и най-вече в моментите на кризи.

Работно време централен офис в
София, ул. Шипка 34, Руски Културен Център:
Понеделник – петък, 9.00 – 18.00, събота – неделя почивни дни.
телефони за контакти  24/7/365 :
Viber, WhatsUpp (+359) 884 88 19 56, (+359) 878 566 182
е-mail: office@aerotourmm.com, aerotour.mm@mail.ru

Заповядайте, очакваме Ви!

Фирмата предоставя на гражданите следващите услуги:

Прием и обработка на документи за оформяне на визи, съдействие при набава на задължителни липсващи документи и необходимите за пътуване услуги;

 • Предаване на документи за разглеждане
  в Консулско учреждение на Руска Федерация, София, ул. Никола Мирчев 30 или В Руски визов център, София, ул. Елемаг 22
 • Издаване на документи на заявителя;
 • Консултиране по въпроси за получаване на виза, пътуване и регистрация на територията на Руска Федерация.

Визите се оформят в срок до 10 работни дни, има възможност за оформяне по срачната тарифа.

Необходими документи за оформяне на визи за Русия, Аеротур ММ оказва съдействие за осигуряване на необходимите документи. :

 1. Формуляр за заявление за виза, попълнен на уебсайта visa.kdmid.ru, отпечатан и подписан лично от кандидата. В офиса на агенцията можете да използвате услугата за попълване на формуляр за заявление за виза.
  Аеротур ММ носи цялата отговорност за обработката на Вашите личните данни. Фирмата е регистрирана по Закона за защита на личните данни в Инспекцията по защита на личните данни на Република България, Удостоверение №115643, и е упълномощено лице обработващо информация, съдържаща лични данни.
 2. Задграничен паспорт
  Паспортът трябва да има не по-малко от две чисти страници, предвидени за визи. Срокът на действието му не трябва да изтича по-рано от шест месеца от датата на изтичане на срока на действие на визата, за работни визи срокът е една година и шест месяца.
  За гражданите на други държави, кандидатсващи за руска виза в България, е необходимо да предоставят допълнително ксерокопие на ID карта за разрешение за пребиваване в Република България.
 3. Снимка с размер 3,5 Х 4,5 см, цветна и актуална.
  Снимката трябва да бъде на светъл фон с ясно изображение на лицето в анфас без очила със затъмнени стъкла и без шапка, забрадка, кърпа. Изключение за чужди граждани се прави, когато носенето на шапка е задължителен атрибут от тяхна национална или религиозна принадлежност, при условие, че той е сниман с такава на снимката в паспорта.
 4. Ксерокопие на първата страница на паспорта.
 5. Медицинска застраховка с минимално покритие от 30 000 евро.
  Предлага се застраховка с включена защита при COVID-19. Периодът на застраховката трябва да съвпада с периода на визата.  На полицата трябва ясно да се четат трите имена, ЕГН / ЛНЧ и застрахователния период.  При кандидатстване за двукратна или многократна виза е достатъчно да се предостави застраховка за датите на първото пътуване.

Предлагаме комплексно обслужване за пътуване в Русия, медицински застраховки с включено COVID-19 покритие, предлагане на изгоден маршрут и  издаване на самолетните билети, настаняване и други съпътстващи услуги на територия на Руска Федерация.

Имаш въпрос?

Ние сме тук за да отговорим.
Избери най-удобния за теб начин да се свържеш с нас.

+359 884881956
+02 943 49 00

office@aerotourmm.com

Полезни статии

Промени при оформянето на частни визи за близките роднини на руски граждани, имащи българско гражданство.
21/07/2021
Русия от 1 април възобновява редовните пътнически полети с шест държави
13/04/2021
Туровете до Русия за ваксинация със Sputnik-V процъфтяват в Европа.
12/03/2021

АБОНИРАЙTE СЕ

за да получавате нашите нови
програми и промоционални оферти.

С натискане на бутона "ИЗПРАТИ" се съгласявате с политиката за поверителност