info@aerotourmm.com

Частна виза за Русия

Виза тип „ЧАСТНАЯ” може да бъде издадена на граждани на Република България и трети държави за срок на престой не повече от 90 дни с еднократно или двукратно влизане.

Агенцията консултира,  съдейства за събиране и внася набор от документи в консулско учреждение на Руската Федерация в България. 

Предлагаме услуга за оформяне на „частна виза“ в случай, че руският гражданин се намира на територията на България, не притежава адресна регистрация в Русия и е на постоянна консулска регистрация в Посолството на Руската Федерация в България. Такава виза може да бъде оформена на близки роднини – деца под 18 навършени години, съпруг / съпруга, родители. Срокът за пребиваване в Руската Федерация по такава молба-покана е не повече от 90 дни . Допълнително трябва да бъдат предоставени следните документи – оригинали и копия: актове за раждане на децата, свидетелство за сключен граждански брак, за родителите – акт за раждане на канещото лице, действителен паспорт (оригинал и ксерокопие) на гражданина на Руската Федерация. Срокът за разглеждане на молбата на граждани на Руската Федерация за частна виза е около 10+1 работни дни. Не се прилага бърза процедура.

Предлагаме услуга за оформяне на „частна виза“ с покана-телекс от МВД РФ, оформена по молба на гражданин на Руската Федерация или от чужд гражданин, пребиваващ на територията на Русия и придобил „вид на жителство”. Срокът за разглеждане  на документите и полагане на виза е 10+1 работни дни по стандартна процедура и 3+1 работни дни по бърза процедура. Срокът за разглеждане на документи на чужди граждани, пребиваващи на територията на Република България е съобразно съответните спогодби с Руската Федерация и трябва да бъде съгласуван с Консулски отдел.

Предлагаме услуга за консултиране и оформяне на „частна виза“,  положена по нотариално заверено заявление на гражданин на ЕС, законово пребиваващ в Руската Федерация. Такава виза може да бъде издадена на роднини по пряка линия.

За въпроси и подаване на документи:
Работно време на централен офис в
София, ул. Шипка 34, Руски Културен Център:
Понеделник – петък, 9.00 – 18.00, събота – неделя почивни дни.
телефони за контакти  24/7/365 :
Viber, WhatsUpp (+359) 884 88 19 56, (+359) 878 566 182
е-mail: office@aerotourmm.comaerotour.mm@mail.ru

Заповядайте, очакваме Ви!

Имаш въпрос?

Ние сме тук за да отговорим.
Избери най-удобния за теб начин да се свържеш с нас.

+359 884881956
+02 943 49 00

office@aerotourmm.com

Полезни статии

Промени при оформянето на частни визи за близките роднини на руски граждани, имащи българско гражданство.
21/07/2021
Русия от 1 април възобновява редовните пътнически полети с шест държави
13/04/2021
Туровете до Русия за ваксинация със Sputnik-V процъфтяват в Европа.
12/03/2021

АБОНИРАЙTE СЕ

за да получавате нашите нови
програми и промоционални оферти.

С натискане на бутона "ИЗПРАТИ" се съгласявате с политиката за поверителност