Мобилна връзка в Китай

Оформянето на виза за Китай през агенция значително опростява подготовката за бизнес пътуване в чужбина, но много организационни въпроси остават актуални. Например, мобилната комуникация в Китай  и с външния свят. Предприемачите, които не се интересуват от цената на бизнес виза за Китай, най-вероятно ще се възползват от скъпите роуминг услуги на местния оператор. Но има и по-икономичен вариант - връзка "на място".

С какво е удобна китайската SIM карта ?

Ползата от свързването към  местен оператор се състои не само в спестяването на пари. Мобилната комуникация предоставя по-лесен достъп до разнообразни услуги. Възползвайки се от използването на Wi fi на летището, услугите по съхранение на багажа, поръчка на такси, за доставяне на храна, за получаване информация на разписанията на транспорта - тези и други възможности могат да бъдат достъпни при потвърждение на кода, който е изпратен в съобщението на Вашия телефон. В същото време SMS от номера, принадлежащи на оператори на други държави, не се приемат или се приемат изключително рядко.

Местната сим карта помага за комуникацията с китайски партньори. Можете да оставите номера си на рецепцията на хотела, на таксиметровия шофьор, чиито услуги искате да използвате отново и т.н.

Аеротур ММ | aerotourmm.com | Политика за поверителност | Платформа за ОРС | 2001-2022
Туроператор с Удостоверение №04625 / 28.01.2005 | Администратор на лични данни с идентификационен №115643 / 20.05.2013

cross