Почивка в Китай - къде да отидем, време, екскурзии, плажове, уелнес.


Групови екскурзии до Китай на Аеротур ММ ще ви помогнат да разкриете тайните на Поднебесната империя, толкова противоречива и в същото време хармонична.

Хайнан
Един от най-добрите курорти в страната привлича със златни плажове и лечебни термални извори през цялата година. Средната температура на водата и въздуха остава 26 °C. Курортите са проектирани така, че да не нарушават природната хармония. Докато сте на почивка в Китай, на този остров можете да срещнете редки представители на фауната и флората, за чиято безопасност се грижат служители на зоологически и ботанически градини.

Гранд-тур
В Пекин не пропускайте да посетите най-големия площад в света Тянанмън, както и известната Велика китайска стена. Посещение с екскурзовод на Историческия музей на китайската култура в Шанхай ще ви позволи да научите малко повече за историята на Китай. А самият град ще предложи много вълнуващи екскурзии и приятни часове.

В Сиан ще бъдете посрещнати от Теракотената армия - място за погребение на 8000 статуи на воини, включително на кон. И за да разберете как е живял и живее Луоянг, посетете местния музей, разположен в Стария град. През пролетта Луоян е домакин на едно наистина ароматно събитие - Фестивалът на божурите.

Не напразно Суджоу е наречен Венецията на Изтока, защото градът е оплетен в мрежа от речни канали. Известен е и със своите наистина луксозни паркове. В Hangzhou посетете Xihu, едно от най-красивите езера в Китай, и опитайте най-добрите сортове чай.

Тайните на Южен Китай
Ако искате да видите безкрайни оризови полета, Гуилин ще ви разкрие всичките си тайни. Но в Янгшуо, който също се нарича перлата на Китай, спокойно разхождайки се по Уест Стрийт, можете да се възхитите на древните южнокитайски къщи с варосани стени под издълбани покриви. В Чънду, чиято история датира от повече от 3000 години, ще разберете какво е истинска „райска обител“. В Дали не пропускайте да се изкачите до върха на Cangshan, откъдето се откриват добри гледки към околността. Също така в Дали можете да закупите уникални предмети от батик и мрамор. А в Лидзян, един от най-красивите градове в Китай, ще бъдете изумени от величието на Снежната планина на нефритения дракон, която отдалеч прилича на приказно чудовище, реещо се в небесата.

Безсънни Хонконг и Макао
За някои Хонконг се свързва със седнал бронзов Буда, а за други с мащабно светлинно шоу "Симфония от светлини". Също така в града можете да посетите Авенюто на звездите и да поставите ръката си върху отпечатъците на ръцете на известни актьори.

Искате ли да посетите Монте Карло, без да напускате Китай? Страхотно, екскурзии до Макао ви очакват! Тук буквално на всяка крачка има хотели, игрални зали и казина. А в Макао можете да посетите перлата на автомобилните фестивали - Гран При в клас Формула 3, състезания с кучета и моторни изложения.

Туровете до Гуанджоу също са популярни. Панаирът на експортни стоки или Canton Fair се провежда тук два пъти годишно. Основната витрина на китайската индустрия се отваря в центъра на Pazhou.

Традиционна медицина на Китай
За местните лечители човекът е неразривно свързан с Вселената. Ето защо лечебните процедури в Далиан и Хайнан са специални. Можете да дойдете в курортите по всяко време на годината, като закупите обиколки до Китай със самолетен полет от Москва. Местните лекари предпочитат нетрадиционни методи на лечение:

акупресура;
акупунктура;
водни процедури;
лечебни отвари и много други.
Рай за пазаруване
Обиколките до Китай през 2023 г. не само ще ви позволят да се отпуснете и да подобрите здравето си, но и да направите много страхотни покупки. Намирането на интересни неща на разумна цена е лесно в Пекин, като посетите търговския район Xidan, а ексклузивни модели ви очакват в Wangfujing. Пазарът на коприна ще ви зарадва с висококачествени обувки и чанти, евтини дрехи и елегантни аксесоари, коприна, перли, нефрит.

Накратко, Китай наистина „има всичко“!

Аеротур ММ | aerotourmm.com | Политика за поверителност | Платформа за ОРС | 2001-2022
Туроператор с Удостоверение №04625 / 28.01.2005 | Администратор на лични данни с идентификационен №115643 / 20.05.2013

cross