info@aerotourmm.com

Услуги

Повече от двадесет години в РКИЦ София, функционира център за предоставяне на комплекс  туристически и административни услуги, необходими за пътуване в Русия, страните от бившия СССР и страните от Югоизточна Европа, в които една от основните авиокомпании превозвачи се явява „Аерофлот Руски авиолинии“.

Опитен персонал  адекватно и бързо ще Ви съдейства  както при закупуване на самолетни билети, така и при попълване на документи и запазване на дата и час за подаване на документи за туристически/ бизнес визи, резервации на хотели, екскурзионни програми и издаване на медицински застраховки.

Специално за оформяне на  визи за Русия, освен редовно подаваните документи, допълнително се предлагат  два пакета:

Visa package (150,00 лв) – услуга за подготовка на документи за руска виза, в случай че закупите и самолетен билет за пътуването си в РКИЦ.  Като лицензирана IATA агенция от 1999 г. предлагаме изгодни пътувания до всяка точка на света.

Visa exclusive (120,00 лв) – услуга за подготовка на документи за руска виза, в случай,  че имате запазено хотелско настаняване.  Агенцията работи с повече от 800 лицензирани хотели в Русия, с руски туроператори и основни резервационни глобални системи.

Какво включват така предложените пакети?

  • регистрация в учрежденията на „Миграционната служба на Русия*.
  • държавен  визов стикер на Руска Федерация
  • осигуряване на необходимата, съгласно руското законодателство, визова поддръжка: „Подтверждение о приеме иностранного гостя“ /
    „Прямое письмо-приглашение от юридического лица“
  • попълване на задължителния електронен формуляр за кандидатстване за виза
  • при необходимост запазване на дата и час за визово интервю в Консулски отдел на съответната държава или в Руски визов център
  • подготовка и окомплектоване на всички необходими документи
  • внасяне и получаване на готови  документи в Консулски отдел или във Руски визов център
  • организиране на доставка на визата Ви до избран от Вас адрес или до офис на куриерска компания Спиди, Еконт.

* за пребиваващи в гр. Москва и Московска област.

Таксата за подготовка на документите за кандидатстване за виза може да бъде платена в брой или с карта на място в наш офис или по банков път по предоставена от наш служител банкова сметка на фирмата.   В цената не е включена таксата за куриерски услуги за доставка на визата.

От нас може да закупите и медицинска застраховка за периода на пътуването си. Повече информация относно цените за самолетен билет и медицинска застраховка може да получите на място в офисите ни в цялата страна.