ХОТЕЛ GRAND MILLENNIUM BEIJING В ПЕКИН

При избор на хотел в столицата на Китай, Пекин, най-добрият вариант е Grand Millennium Beijing.
Grand Millennium Beijing е петзвезден хотел, в който има всички видове апартаменти за разкошна почивка. Те предлагат огромни комфортни спални, актуалните върхови модели телевизори, прозорци с високо ниво на шумоизолация, бани оборудвани със санитарна техника от световните лидери в тази област. В апартаментите са вградени сейфове с пин код и висока степен на защита, в които гостите на хотела спокойно могат да съхраняват своите ценности. На разположение на гостите са халати от най-фин памук и спално бельо от коприна, както и всичко необходимо за приготвяне на кафе и чай.

За да се насладите на цялото това великолепие и отлично обслужване в столицата Пекин, на вас е необходима виза за Китай.
Местоположението на хотела е в бизнес-центъра fortune plaza, редом до щаб-квартирата на централната телевизия на Китай. Хотелът предлага много допълнителни услуги на своите гости: басейн, няколко спа-центъра с процедури от китайската народна медицина, ресторанти предлагащи китайска и европейска кухня. На цялата територия на хотела е достъпен високоскоростен интернет. Гостите на хотела могат да ползват безплатен охраняем паркинг. Цялата територия се охранява професионално и дискретно.

В хотел Grand Millennium Beijing работи един от ресторантите на CBD international. Този ресторант е препоръчван на ценителите на изисканата храна. В него се предлагат авторски блюда както от интернационалната кухня, така и от китайска кухня от различи региони на страната. Предлагат се вегетариански, вегански и  диетически храни. Във всички ресторанти на разположение на посетителите е огромен избор от алкохолни и безалкохолни напитки с произход от целия свят. И естествено в тях ще бъдете обслужени перфектно от изискан и приветлив персонал. В ресторантите се предлага закуска, обяд и вечеря, като в някои от тях се предлагат на гостите развлекателни програми през цялата нощ.

Хотелът има отлична локация. Той е разположен в непосредствена близост от станция на метрото, множество автобусни спирки и пиатца за такси.  Хотел Grand Millennium Beijing е отличен избор за гости, посещаващи Пекин с туристическа цел и разполагащи с доход значително над средния за Китай.

Аеротур ММ | aerotourmm.com | Политика за поверителност | Платформа за ОРС | 2001-2022
Туроператор с Удостоверение №04625 / 28.01.2005 | Администратор на лични данни с идентификационен №115643 / 20.05.2013

cross