Виетнам - Камбоджа - Лаос - Тайланд 22 дни

Information
Tour plan
Price & Date
Hotels
Gallery

Екзотичните удивителни страни от Югоизточна Азия са земя на храмове, будистка култура, средновековни селища, народни занаяти, цветни фестивали и гостоприемни хора. Нашата обиколка до Виетнам, Камбоджа и Лаос е резултат от внимателно направена селекция от най-добрите пейзажи, забележителности и наследство от историята на Индокитай.
Разгледайте Индокитай на една вълнуваща обиколка през Камбоджа, Виетнам, Лаос и продължение на 4 дни в Банкок. Това 21-дневно пътуване започва от Ханой или Сайгон и завършва в Банкок. Тази обиколка перфектно балансира културно-историческа обиколка  с разглеждане на забележителности и релаксация, като ви дава несравнимо изживяване в Индокитай. Екскурзионна программа е групова, с гарантирани дати, пътувате до летище в Ханой, където ви очаква нашия представител, който ви посреща и доставя в съответния хотел, където ще ви очаква вашите водач и групата.
От този момент започва вашата програма !  В края на пътуването имате трансфер до летище за обратния полет до София . Обслужването е на английски език.

Маршрут:  Hanoi (Vietnam) - Halong Bay (Vietnam) - Hoi An (Vietnam) - Ho Chi Minh City (Vietnam) - Mekong Delta (Vietnam) - Siem Reap (Cambodia) - Phnom Penh (Cambodia) - Luang Prabang (Laos) - Vientiane (Laos) - Bangkok (Thailand)
Продължителност:  22 дни/ 21 нощувки

Гарантирани дати на началото на програмата

март04.03.2311.03.2318.03.2325.03.23 
април01.04.2308.04.2315.04.2322.04.2329.04.23
май06.05.2313.05.2320.05.2327.05.23 

Пътуването се осъществява с полетите на следните авиокомпании:
"TURKISH AIRLINES", "QATAR AIRLINES" Агенцията ще ви предостави най-доброто предложение за избраната от вас дата, както самолетните билети могат да бъдат закупени и самостоятелно от вас.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ - 2653 ЕВРО, с ценовите условия на програмата можете де се запознаете на PRICES & DATE

ПРОГРАМА

Ден 1, София
Тръгване от летище София с полет на „Qatar Airways“ в 13.40 часа.

Ден 2, Hanoi
Кацане на летище Hanoi Noi Bai в Hanoi  в 08:00 часа местно време. Посрещане и трансфер до избрания от Вас хотел. Настаняване и почивка.
Нощувка в Hanoi .

Ден 3: Обиколка на град Hanoi  (обяд)
Обзорна обиколка на столицата на Виетнам: мавзолеят и първият университет във Виетнам; посещение на павилион, в който свири ансамбъл на народни инструменти, пагода The One Pillar Pagoda, храм Temple of Literature, посещение на западното езеро и пагодата Tran Quoc (най-красивата пагода в града), оживения стария квартал, етнологически музей, езерото
The Restored Sword Lake и храмът Ngoc Son, разходка с велосипедна рикша през старите квартали на града и запознаване с традиционния воден куклен театър.

Ден 4: Hanoi  - заливът Halong - Нощувка на круизен кораб (обяд и вечеря)
Пътуване до залива Halong (на около 170 км източно от Hanoi , 4 часа път), известен с невероятните си пейзажи, флора и фауна. Той е включен в световния списък на природни обекти, защитени от ЮНЕСКО. Заливът е осеян с многобройни острови с различни форми и размери. Някои от тях имат имена, дадени заради необичайната им форма: "Островът на слона", "Островът на дивия петел", "Островът на покрива" и др. На тях се срещат в изобилие маймуни и гущери, а във водите около тях се добиват перли и корали. Районът е идеален за гмуркане. Круизът е на  борда на Treasure Junk във водите на Halong и река Bai Tu Long
Плаване в акваторията на залива Halong.
Обяд с пресни морски дарове (предлагат се вегетариански и детски менюта). Предлага се плаване с каяци, подводно гмуркане. Върнете се на борда, за да се освежите с котейли на палубата. Тук може да правите слънчеви бани, преди вечерята да бъде сервирана.
Нощувка на борда.

Ден 5: Залив Halong (обяд)
Събудете се и се насладете на закуска, докато наблюдавате в тишина, красивия мъглив залив. Продължение на круиза. Посещение на уединено плаващо село, заобиколено от планините. Проправяте си път между многобройни плаващи къщи и малки гребни лодки, които служат в ежедневието като превозно средство, пътуващи магазини, помощни средства за риболов, а понякога и за подслон и нощувка.
След обяд круиза завършва и се връщате в Hanoi .  Обядът ще бъде сервиран по време на обратно пътуване.
Нощувка в Hanoi .

Ден 6: Полет до Danang - Hoi An
Посрещане на летището и пътуване на кратко разстояние до древния град Hoi An (32 км южно от Danang) включен в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО. Направете пешеходна обиколка на града, голямо азиатско търговско пристанище през 17-ти и 18-ти век, и се насладете на традиционната архитектура и спокойния начин на живот . Това е колоритен град с тесни улички и стари къщи, покрити с ниски покриви от керемиди. Обиколка на историческата част на града, бивш голям търговски център през 16-18 век. Многобройните чуждестранни търговци, са остави след себе си уникална смесица от виетнамски, китайски и японски архитектурни стилове. Тук можете да закупите традиционни виетнамски сувенири: акварели върху оризова хартия, лакирани миниатюри, кошници и рамки от бамбук, плетена слама, дървени фигурки и национални дрехи.
Нощувка в Hoi An.

Ден 7: Hoi An – храмовият комплекс My Son Holy Land (обяд), 48 км от Hoi An
My Son Holy Land
се намира на около час от Danang и Hoi An и на 3 часа от Hue. Комплексът е разположен в тясна долина, заобиколен от извори, планини и гъста джунгла. Състои се от няколко храмови кули, Светилището представлява група от изоставени и частично разрушени хиндуистки храмове, построени между 4-ти и 14-ти век от краля на Champ King Bhadravaman. Храмовете са посветени на бог Шива, известен под различни местни имена, най-известното от които е Bhadreshvara.
След векове на войни и многобройни природни промени все още са останали около 70 паметника, представляващи шест стила на древното изкуство Champa. То съдържа доказателства за културни взаимодействия между Кралство Чампа и други цивилизации от Югоизточна Азия, като Индия и Китай. Прекарайте 2 часа, за да се насладите и да откриете красотата на древните сгради в Кралство Чампа с нашия екскурзовод.
Следва разходка с лодка по река Thu Bon. Можете да се запознаете с начина на живот на местните хора и да усетите чистия въздух. Обяд на лодка. Разходката ще завърши на станцията за лодки Bach Dang. Нощувка в Hoi An.
Прекарайте 2 часа, за да се насладите и да откриете красотата на древните сгради в Кралство Чампа с нашия екскурзовод.
Нощувка в Hoi An.

Ден 8: Полет до Ho Chi Minh - Вечеря на Bonsai Cruise
Незабравима вечер на круизен кораб по река Сайгон в град Ho Chi Minh. Круизът с вечеря вкючващ виетнамска кухня, е идеалния начин да се насладите на нощния живот по река Сайгон. Ще пътувате 2 часа на луксозен кораб Bonsai Cruise  и ще се насладите на удивителни гастрономически моменти на един от автентичните плавателни съдове по река Сайгон.
Нощувка в Ho Chi Minh

Ден 9: Ho Chi Minh и Тунелите  Cu Chi Tunnels (обяд)
Сутринта ще пътувате до тунелите Cu Chi,
Разположен на около 60 километра североизточно от град Ho Chi Minh,  този обширен лабиринт от подземните тунели, се простира чак до границата с Камбоджа. Мрежата от тунели Cu Chi е изграждана от Vietcong само с ръчни инструменти  в продължение на 25 години от 1948 г. по време на войната срещу французите. Тя е била средство за комуникация между селата и в началото на своето съществуване е помагала на виетнамците да се сражават с  френските войници.
Мрежата от тунели е била разширена върху площ от 250 километра по време на войната в Южен Виетнам срещу американците. Тя се е превърнала във важна част от стратегията на партизаните на Виет Конг и в дом за хиляди от тях. В момента около 120 км от тунелите са запазени и представляват завладяващо строително съоръжение около град Ho Chi Minh. Посещавайки тунелите Cu Chi, ще имате шанс да се запознаете с тяхната  уникална структура, както и да разберете защо са важна част от историята на Виетнам.
В тунелите е имало болници, училища, театри, кухни, построени в този изключителен лабиринт. Входовете на тунелите са били скрити с дървени врати и маскираща растителност. Размерът им е толкова малък, че само виетнамци са могли да се придвижват и живеят. Връщане в Сайгон преди обяд.

Следобед ще посетите Cholon, гъсто населено гето, в което за първи път са се настанили етнически китайци (хоа), имигрирали около 1900 г Cholon  буквално означава Голям пазар. Тук се продава всичко, което можете да си представите, от сушени скариди до подстригвания право на улицата. Добре дошли в организирания хаос.
Търговци разхвърлят стоките си на земята, деца играят на гоненица, жени се надвикват, а пешеходци и велосипедисти се надпреварват с кокошки. Можете да се загубите в лабиринта от улици, образувани от претъпкани магазини, места за хранене, пагоди, църкви и пазарни щандове.
Нощувка в хотел в Ho Chi Minh.

Ден 10: Еднодневна екскурзия до делтата на Меконг (обяд)
Закуска. Отпътуване за My Tho – столицата на провинция Tiền Giang, островно пристанище в делтата на река Меконг. Разходка с лодка по малък речен ръкав до устието на река Меконг. Посещение на овощни градини с пчелни ферми, където можете да вкусите местен мед и чай, да се насладите на тропическите плодове и традиционна музика. След това ще посетите фабрика за производство на кокосови бонбони Coconut Artisan' village. Ще видите как кокосовите орехи все още се белят на ръка.
Отпътуване за Ho Chi Minh.
Денят ще продължи с разходка с лодка по канала Vam Chua. Ще плавате по скрити водни пътища, заобиколени от огромно разнообразие тропически растения. Ще минете през гъсти мангрови гори, покрай малки селца, заобиколени от разнообразни тропически животни и растения. Последната спирка за деня е в местен ресторант за късен обяд. След това ще се върнете към My Thо, а от там обратно в Ho Chi Minh.
Нощувка в хотела.

Ден 11: Полет до Siemreap
Посрещане и обиколка на археологическия парк Angkor Archaeological Park, който обхваща три основни обекта – Angkor Wat, Angkor Thom, и Ta Prohm. Ще разгледате храма Prasat Kravan или „Светилище на кардамон“, където се намира впечатляващия образ на осемръкия Вишну в най-голямата централна кула. След това ще посетите в Banteay Kdei будистки храм с четири концентрични стени, Srah Srang (Кралска баня) и Ta Prohm, който е запазен в първоначалния си вид, с дървета и корени, преплетени с резбите и стаите на сградите.
Нощувка в хотела.

Ден 12, Екскурзия Angkor Wat (обяд)
Екскурзията започва рано сутринта. Ангкор ват се простира на площ от 400 кв.км и включва разположеният в гориста местност, археологически парк Ангкор с великолепните останки от различните столици на Кхмерската империя.

Влизате през южните врати Angkor Thom, построен от великия крал на Ангкор Jayavarman VII. Ще посетите Baphoun temple, един от най-впечатляващите храмове на Angkors по време на неговия расцвет. Терасата на слоновете е била използвана като огромна трибуна за публични церемонии и е служила като основа за голямата зала за аудиенции на кралете. Терасата на прокажения крал е друга от мистериите на Ангкор.

Обяд.
След обяда ви очаква главната забележителност на комплекса. Седмото чудо на света, известно като Angkor Wat, един от най-важните археологически обекти в Югоизточна Азия. Храмът Angkor Wat заема  е сравним по размери със Забранения град в Пекин. Известните пет кули от XII век, най-яркият пример на кхмерската архитектура, са изобразени на съвременния флаг на страната.
Нощувка в Siemriep.

Ден 13: Круизна обиколка от Siemreap до Phnom Penh. (обяд с барбекю)
Ще ви вземат от вашия хотел  в 8 часа сутринта. С миниван ще пътувате през девствена камбоджанска провинция и села приблизително 4 часа.
При пристигането си в Riverboat, на специално проектиран кораб с двоен корпус, Mekong Tara Prince (някога собственост на принца на Камбоджа) ще започне круиз по красивите реки Tonle Sap River  и река Меконг до Phnom Penh.. Ще бъдете посрещнати на борда от нашите круизни водачи и ще получите напитка за добре дошли.
Обядът ще бъде сервиран на борда, състоящ се от барбекю. Възможни са опции за вегетарианци, (уведомете ни по време на резервацията) пресни местни плодове и напитка за добре дошли. Алкоголните напитки се заплащат на борда, докато пътувате по реката на юг към Phnom Penh. Наблюдаването на живота покрай реката е невероятно изживяване. Корабът с двоен корпус, позволява да плавате близо до бреговете и да преминете през тесните водни пътища по маршрута (приблизително 4,5 часа).
Пристигане в Phnom Penh. около 16:30 ч. и безплатен трансфер до вашия хотел или къща за гости.

Ден 14: Обиколка на град Phnom Penh (обяд)
Столицата Phnom Penh. някога е била смятана за най-красивия град в Индокитай. Въпреки скорошната си бурна история, той все още запазва своя чар. Обиколка на града ще ви запознае с основните забележителности на Phnom Penh..
Посещение на Wat Phnom -  будистки храм, пагода, която символизира името на Phnom Penh и историческо място, което е част от националната идентичност на кхмерите. Wat Phnom има обща височина от 46 метра, (възстановяван многократно през 1434, 1806, 1894 и 1926 г.). Това е  хълм, увенчан с действаща пагода и бележи мястото на основаване на Phnom Penh.
Следобед ще посетите Националния музей. Той е построен през 1917 г. и е проектиран в кхмерски стил от известния френски архитект Georges Groslier & Ecole Des Arts. Музеят разполага с колекция от кхмерски скулптури, датиращи от периода преди Ангкор (4-ти век) до периода след Ангкор (14-ти век).
След това ще посетите Кралския дворец, построена от крал Norodom през 1866 г. на мястото на стария град и Сребърната пагода. Разположена в рамките на Кралския дворец, Сребърната пагода е наречена така заради пода си, който е съставен от 5000 сребърни плочки.
Когато излезете от Кралските дворци, продължете по брега на реката, най-популярното място за туристи. Вечерта препоръчваме да се движите по протежението на река Tonle Sap към мястото на нейното вливане в Меконг. Гледката, която ви очаква, е уникална.
Нощувка в Phnom Penh 

Ден 15: Полет до Vientiane
Пристигайки на летището във Виентян, ще бъдете посрещнати и откарани до хотела. След кратка почивка, ви предлагаме, кратка пешеходна обиколка на столицата на Лаос. Вечерта ще бъдете заведени в местен ресторант за вашата вечеря „Добре дошли“.
Нощувка във Виентян.

Ден 16: Vientiane  и Buddha Park (обяд)
Запознаването с града ще започне с посещение на най-стария храм във Виентян, Wat Sisaket. В него се съхраняват хиляди миниатюрни статуи на Буда. Ще разгледате бившия кралски храм Wat Prakeo, който сега е музей на изкуствата и антиките. Ще се изкачите нагоре по авеню Lanexang, за да видите внушителния паметник Patuxai.  Изкачването до върха предлага страхотна гледка към Vientiane Ще продължите надолу по Rue Singha 23 до националната икона на Лаос и най-важна религиозна сграда, златната ступа на That Luang.
Обяд.
Следобед ще посетите впечатляващия Buddha Park, очарователна колекция от будистки и хиндуистки скулптури на брега на река Меконг. Паркът на Буда е построен през 50-те години на миналия век от самозван „свят човек“ – паркът включва някои необичайни скулптури, включително огромен полегнал Буда и гигантска тиква. Невероятна гледка към река Меконг по залез е идеален начин да завършите деня.
Нощувка в хотел.

Ден 17: Полет до Luang Prabang
Обиколкта на града започва с посещение на старинния музей на Кралския дворец, който дава представа за местната история. Следващата спирка е Wat Visoun, известен като „The Water Melon Stupa“ поради формата си. След това ще посетите великолепния Wat Xiengthong, чийто покрив се спуска ниско до земята, представяйки класическия стил на Luang Prabang. Запознаването с града ще продължи с посещение на  Центъра за изкуства и етнология, който дава чудесна представа за етническия микс и култура на Лаос. Последната спирка за деня е изкачване на връх Mount Phu Si който предлага невероятен залез и панорамна гледка към Luang Prabang и река Меконг.
Нощувка в хотел.

Ден 18: Pak Ou and и водопадът Kuang Si (обяд)
След закуска ще се качите на лодка за круиз нагоре по течението на река Меконг, което ще ви предостави панорамна гледка към спокойната природа. Първата спирка е село Ban Muangkeo, където започва кратък преход, за да стигнете до мистериозните пещери Pak Ou, две пещери, разположени във варовикова скала с лице към река Меконг, натъпкани с хиляди статуи на Буда с различни форми и размери. След това ще се врънете в Luang Prabang с лодка, спирайки в Ban Nongxai, занаятчийско село. Ще бъдете  в Luang Prabang навреме за обяд.
Следобед ще отидете до красивия водопад Kuang Si, където можете да се разхладите с освежаващо плуване в тюркоазения басейн или да се разходите по горските пътеки. До водопада има център за спасяване на мечки, който върши чудесна работа в защитата и възстановяването на рядката азиатска черна мечка. След това ще се врънете в Luang Prabang рано вечерта.
Нощувка в хотел.

Day 19: Luang Prabang – Bangkok
Свободно време преди трансфера до летището за вашия полет.
Полет до Банкок, след което трансфер до хотела.
Нощувка в Банкок

Ден 20: Grand Palace - град и храмове – обиколка на каналите (обяд)
След закуска ще посетите Кралския дворец, посветен на церемониите на тайландското кралско семейство. В същия комплекс е великолепният Temple of the Emerald Buddha -
(Wat Phra Kaew), който е известен с изображението на Изумрудения Буда.
След като разгледате тези комплекси, следва посещение на Wat Pho, къща с гигантски легнал Буда. Ще направите дълга разходка с лодка по река Chao Phraya и множеството оживени вътрешни канали, които предлагат фантастична гледка към местния живот отблизо. По пътя ще спрете в Wat Arun, храма на Зората.
Обяд в плаващ ресторант.
Следобед ще посетите Wat Traimit, известен като Златния Буда.
Връщане в хотела.

Ден 21, Столицата на Сиам, Ayutthaya (обяд)
Еднодневна екскурзия с екскурзовод до обекта на световното наследство, Ayutthaya, старата столица на Сиам. Ще посетете 4 от най-забележителните храмове на историческия град:
- Wat Lokayasutha. Този храм е известен със своето гигантско изображение на легнал Буда, една от малкото структури, останали непокътнати тук.
- Wat Phra Sri Sanphet. Част от комплекса на кралския дворец, където кралските особи изпълняват ритуали. Счита се за най-важния храм на Ayutthaya
- Wat Mahathat Ayutthaya. Един от най-старите и значими храмове в историята на Ayutthaya някога е съхранявал свещената реликва на Буда.
Обяд в тайски рестопрант.
След обяд посещениена храм  Wat Chaiwattanaram, завладяващ архитектурен стил, повлиян от комплекса Angkor Wat  в Камбоджа.
Нощувка в хотел в Банкок.

Ден 22, Полет за София
Трансфер до летище за полета на “Qatar Airways” за София от 02.30, кацане в София в 12.40.

Пакетни цени на екскурзията:

Хотел ½ двойна стая Единична стая
Категория 3* - 2856 евро
Категория 3* 2653 евро 2856 евро
Категория 4* 2921 евро -
Категория 5* 3597 евро -

-Цените са оферирани към курс 1.81лв за долар, при промяна на курса се внасят  корекции. -- ---Цените са валидни при минимум 1 човек,  при което настаняването е възможно само в хотели категория 3*
- Цените в хотели категория 4*  и 5* са валидни при минимум 2 човека.
- Агенцията запазва правото да внася изменения в реда на посещение на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълния обем на предоставените услуги.
-Екскурзията, в която взимате участие, е с присъединяване на място към мини-група туристи, пътуващи на гарантирани дати.
-Екскурзионното обслужване е на английски език - се потвърждава допълнително.

Пакетната цена включва:
-нощувки в избрана категория хотели със закуски
-обеди и вечери съгласно екскурзионната програма, предлагат се опции за вегетарианска и веганска храна при поискване
-трансфери  летище - хотел - летище
-климатизиран транспорт по маршрута
-7 самолетни билета по програмата, издават се след на резервация на програмата:
Hanoi (HAN) - Danang (DAD) - Ho Chi Minh (SGN)
Ho Chi Minh (SGN) - Siemreap (REP)
Siemreap (REP) -  Phnompenh (PHN)
Phnom Penh, Cambodia (PNH) to Vientiane, Laos (VTE)
Luang Prabang (LPQ) to Bangkok (BKK/DMK)
-екскурзовод на група с английски език / за руски език  - допълнително потвърждение
-медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

Пакетната цена не включва:
-самолетни билети София – Ханой - Бангкок – София
-входни туристически визи за Виетнам, Камбоджа, Тайланд  - за пътуващи по пакетната програма оказваме пълно съдействие при оформянето и получаването на визи
-допълнителна нощувка в хотела според полетното ви разписание при необходимост

Гарантирани дати на началото на програмата (допълнително се потвърждават)

март

04.03.23 11.03.23 18.03.23 25.03.23  
април 01.04.23 08.04.23 15.04.23 22.04.23

29.04.23

май 06.05.23 13.05.23 20.05.23 27.05.23

Примерни хотели по програма:
HANOI HOTEL

Superior Hotel (3 Stars)  : Hanoi Imperial Hotel, Medallion hotel hanoi

Boutique Hotel (4 Stars) :  Silk Path Hanoi, Sunway Hanoi Hotel

Deluxe Hotel (5 Stars) :  Apricot Hanoi Hotel, Hotel De L’Opera Hanoi,

HO CHI MINH

Superior Hotel (3 Stars) : Silverland Jolie Hotel, Asian Ruby Hotel

Boutique Hotel (4 Stars) : Mai House Hotel, Liberty Central Hotel, Grand Silverland Hotel

Deluxe Hotel (5 Stars) :  Majestic Saigon Hotel, Sofitel Plaza Hotel Saigon

HOI AN

Economy (Stardard 3 Stars): Hoi An Lotus Hotel,Hoi An Green Apple Hotel

Boutique Hotel (4 Stars) : Ancient House Resort, Hoian Historic Hotel

Deluxe Hotel (5 Stars) : Anantara Hoi An Resort, Victoria Hoi An Beach Resort & Spa

SIEMREAP

Economy (Stardard 3 Stars) : Sanctuary Residence, Angkor Home Hotel

Boutique Hotel (4 Stars) : Tara Angkor Hotel, Memoire D 'Angkor Boutique Hotel

Deluxe Hotel (5 Stars) : Shinta Mani Hotel, Victoria Angkor Resort

PHNOMPENH

Superior Hotel (3 Stars) : Salina Hotel, Vacation Boutique Hotel

Boutique Hotel (4 Stars) : Altos Hotel, Sunway Hotel, Plantation Urban

Resort & Spa Deluxe Hotel (5 Stars) : AmanjayaPancam Hotel, Himawari Hotel

LUANG PRABANG

Superior Hotel (3 Stars) : Villa Champa Hotel, Phousi Hotel

Boutique Hotel (4 Stars) : Villa Santi Resort ,Le Sen Hotel

Deluxe Hotel (5 Stars) : Xiengthong Palace or La Residence (Pansea) Phou Vao Hotel

VIENTIANE

Superior Hotel (3 Stars) : Chandara Boutique Hotel, S2 Modern Boutique Hotel

Boutique Hotel (4 Stars) : Salana Boutique, Mercure Vientiane Hotel,

Deluxe Hotel (5 Stars) : Xiengthong Palace or La Residence (Pansea) Phou Vao Hotel

BANGKOK HOTEL

Superior Hotels (3 Stars) : Vic 3 Hotel, Siam Heritage Hotel

Boutique Hotel (4 Stars) :  Siam@Siam Design Hotel Bangkok, Galleria 10 Sukhumvit, Rembrandt Hotel & Suites

Deluxe Hotel (5 Stars) :Shangri-La Bangkok Hotel, Hotel muse bangkok langsuan

резервационна форма

  Имаш въпрос?

  Ние сме тук за да отговорим.
  Избери най-удобния за теб начин да се свържеш с нас.

  Екскурзии

  АБОНИРАЙTE СЕ

  За да получавате нашите нови
  програми и промоционални оферти.

  Аеротур ММ | aerotourmm.com | Политика за поверителност | Платформа за ОРС | 2001-2022
  Туроператор с Удостоверение №04625 / 28.01.2005 | Администратор на лични данни с идентификационен №115643 / 20.05.2013

  cross