Две столици на Виетнам! Хошимин - Ханой - Халонг - почивка във Фан Тиет

Information
Tour plan
Price & Date
Rating

Хошимин – Ханой – Халонг– Ханой – почивка във Фан Тиет.

Пристигане всеки понеделник, четвъртък и събота в периода 01/07/24 до 31/10/24 за 13 нощувки

Програмата е с присъединяване към мини група, с екскурзоводско обслужване на руски език.

Виетнам е необикновена страна. Поради географското си положение, а именно дължината на страната по морето от север на юг, както и богатата си история, Виетнам, като никоя друга страна в Югоизточна Азия, е идеално място за пътуване.

Ханой - Халонг - Хуе - Хойан - Сайгон - всеки има свой вкус и характер.

Ханой е столицата на страната, както и северната и културна столица, град традиционен и строг, но в същото време изящен и спокоен, град на сенчести алеи и милиони мотоциклетисти.

Ха Лонг е един от най-красивите заливи в света.

Хюе е имперската столица на страната, арена на много исторически събития, която не е видяла нито един император и е съхранила в памет на много от тях - гробници - комплекси на мир и спокойствие и великолепни образци на френско-виетнамската кухня.

Хой Ан е град-музей на открито, защитен от ЮНЕСКО и който не е загубил външния си вид след 200 години.

Сайгон е столицата на южната част на страната, крепост и „разсадник” на капитализма, носещ отпечатъка на колониалното минало и френската култура. Град на контрасти - неонови светлини, нощни клубове, пороци и свобода.

Впечатленията от всяка страна се допълват от опознаването на нейната кухня. А кухнята на Виетнам, която е усвоила най-доброто от кухните на народите на съседните страни и е допълнила тази смес със сосове и рецепти от френския - най-изисканата кухня в света, е една от най-вкусните в Югоизточна Азия.

Освен това за тези, които искат да почиват във Виетнам, няма добър или лош сезон, защото ако в една част на страната е твърде влажно или твърде влажно, тогава винаги ще има място, където в същото време е слънчево и топло.

Изследвайте, завладявайте, подчинявайте се и обичайте Виетнам с нас!!!

Маршрут: Хо Ши Мин (2н) – Ханой (1н) – Халонг (1н) – Ханой (1н) – почивка във Фан Тиет.
Продължителност:  14 дни/ 13 нощувки

Пристигане всеки понеделник, четвъртък и събота в периода 01/07/24 до 31/10/24.

Пътуването се осъществява с полетите на следните авиокомпании:
"TURKISH AIRLINES", Агенцията ще ви предостави най-доброто предложение за избраната от вас дата, както самолетните билети могат да бъдат закупени и самостоятелно от вас.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ ОТ 1485 USD, с ценовите условия на програмата можете де се запознаете на PRICES & DATE

ПРОГРАМА

Ден 1, София
Тръгване от летище София

Ден 2, Хошимин

Пристигане в град Хо Ши Мин. Трансфер и настаняване в хотел. Почивка. Настаняване и нощувка в Сайгон в хотел 4*.

Ден 3, САЙГОН 

Закуска. Трансфер до Сайгон. Обиколка на Сайгон, колониалната столица на Виетнам. Посетете най-популярния будистки храм във Виетнам Vinh Nghiem, посетете Музея на националната традиционна виетнамска медицина, където ще видите около 3000 експоната, използвани от каменната ера, включително инструменти, книги и рецепти, гледайте документален филм за историята на традиционната медицина  и ще можете да закупите лечебни традиционни мехлеми и билки. Следва разглеждане на известните забележителности на града - католическата катедрала Нотр Дам, колониалните сгради на Главната поща, Централният театър, Народния комитет и бившето кметство. Екскурзия до фабрика за лак, където се правят красиви традиционни виетнамски интериорни декорации, декоративни съдове и др. Настаняване и нощувка в Сайгон в хотел 4*.

Ден 4, САЙГОН - ДЕЛТАТА НА МЕКОНГ - САЙГОН (закуска / обяд)

Закуска. Екскурзия до делтата на Меконг с обяд на един от островите. Отпътуване от Сайгон. По пътя посещение на будистката пагода на Вин Транг. Пристигане в My Tho. Качване на лодка. Увлекателно пътешествие по легендарната река сред тропическа зеленина, опознаване на ежедневието на селяните. Ще видите полета, разорани от огромни биволи, сламени бараки, овощни градини, кхмерски храмове, рибарски селища, острови на Меконг, ще се запознаете с работата на занаятчиите и ръчното производство на кокосови сладки и ще слушате традиционна виетнамска музика. Връщане в Сайгон. Нощувка в Сайгон 4*.

Ден 5, САЙГОН – ХАНОЙ (закуска)

Закуска. Обиколка на забележителностите на Ханой, ще видите площад Ба Дин, къщата и мавзолея (отвън) на Хо Ши Мин, президентския дворец, пагодата с един стълб на Чуа Мот Кот, най-старата пагода на Ханой Тран Куок, разположена на остров между езерата Западен и Трук Бах, Храмът на литературата – първият университет на Виетнам, Храмът Нгок Сон на езерото на върнатия меч Хоан Кием. След това ще се возите в рикши през стария квартал на 36 занаятчии: душата на стария Ханой с неговите занаятчийски работилници и търговия ще се отвори пред вас, ще видите оживения живот на древните улици на вечерния град.

Трансфер и настаняване в хотел. Почивка. Нощувка в хотел 4*.

Ден 6, ХАНОЙ – ХАЛОНГ (закуска/обяд/вечеря)

Закуска. Отпътуване към Халонг, обект на световното природно наследство с изключителна красота, известен на виетнамски като „Драконът, спускащ се в морето“. Великолепният залив Халонг представлява 3 хиляди скалисти камъка, стърчащи от изумрудено чистата морска вода и образуващи много красиви пещери и необичайни острови (Бойни петли, Кучета, Плуване). В 12:45 ч. качване на кораба. Обяд (сет меню) на борда. Посещение на плаващо рибарско селище (1 час). Върнете се на кораба. Почивка. Майсторски клас за приготвяне на зеленчукови пролетни рулца. Барбекю вечеря. Свободно време (настолни игри, риболов на калмари, караоке). Нощувка в залива на кораб 4*.

(Програмата на кораба с англоговорящ водач, проверете при мениджъра за допълнително заплащане с придружител на рускоезичен водач).

Ден 7, ХАЛОНГ – ХАНОЙ (закуска/обяд)

06:30 Час по тай чи на палубата. 07:00 лека закуска. 07:45 екскурзия до сталактитната пещера (1-1,5 часа). 09:30 освобождаване на стаите. Ранен обяд (брънч, сет меню). В 12:00 ч. трансфер до пристанището. Трансфер до Ханой.

След това ще посетите уникалния Воден куклен театър – една от най-популярните форми на изкуство във Виетнам. След това ще се возите в рикши през стария квартал на 36 занаятчии: душата на стария Ханой с неговите занаятчийски работилници и търговия ще се отвори пред вас, ще видите оживения живот на древните улици на вечерния град.

Почивка. Нощувка в хотел 4*.

Ден 9, ХАНОЙ – ХАЛОНГ (закуска/обяд/вечеря)

Закуска. Отпътуване към Халонг, обект на световното природно наследство с изключителна красота, известен на виетнамски като „Драконът, спускащ се в морето“. Великолепният залив Халонг представлява 3 хиляди скалисти камъка, стърчащи от изумрудено чистата морска вода и образуващи много красиви пещери и необичайни острови (Бойни петли, Кучета, Плуване). В 12:45 ч. качване на кораба. Обяд (сет меню) на борда. Посещение на плаващо рибарско селище (1 час). Върнете се на кораба. Почивка. Майсторски клас за приготвяне на зеленчукови пролетни рулца. Барбекю вечеря. Свободно време (настолни игри, риболов на калмари, караоке). Нощувка в залива на кораб 4*.

(Програмата на кораба с англоговорящ водач, проверете при мениджъра за допълнително заплащане за придружител на рускоезичен водач).

Ден 10, ХАНОЙ – ФАН ТИЕТ (закуска)

Закуска. Трансфер до летището и полет до град Хо Ши Мин. Пристигане в Хо Ши Мин и трансфер до избрания хотел. Нощувка в хотела.

Ден 11, ФАН ТИЕТ (закуска)

Закуска в хотела. Почивки на брега.

Ден 13, ФАН ТИЕТ - ХОШИМИН

(поискайте кутии за обяд, които да вземете със себе си).

Сутрин трансфер до полета до летище Хошимин (2,5-3 часа).

 

 

Пакетни цени на екскурзията:

-Цените са валидни при минимум 2 човека,  при настаняване  в хотели категория 4*
- Агенцията запазва правото да внася изменения в реда на посещение на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълния обем на предоставените услуги.
-Екскурзионното обслужване е на руски език -  потвърждава се допълнително.

Пакетната цена включва:

-самолетен полет Хошимин (Сайгон) – Ханой – Хошимин с багаж 20-23 кг + ръчен багаж

-трансфери по програма;

-настаняване в хотел 3-4* според програмата на турнето;

-изхранване по програма;

-здравна застраховка до 65г. /над 65 г доплащане/

Пакетната цена не включва:

-самолетни билети - София - Хошимин, Хошимин - София с полети на „Turkish Airlines“   от 708 евро

-Застраховка отмяна на пътуване

-Туристическа виза – Аеротур ММ оказва пълно съдействие при оформяне и полагане на туристическа виза https://aerotourmm.com

-Лични разходи

Гарантирани дати на началото на програмата (допълнително се потвърждават) - всеки понеделник, четвъртък и събота в периода 01.07.2024 - 31.10.2024

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Аеротур ММ | aerotourmm.com | Политика за поверителност | Платформа за ОРС | 2001-2022
Туроператор с Удостоверение №04625 / 28.01.2005 | Администратор на лични данни с идентификационен №115643 / 20.05.2013

cross