info@aerotourmm.com

Нова година, зимните дворци на Петербург (Зима 2019/2020)

Цени
От€405
7 дни/ 6 нощи
Период : 30.12.2019 - 05.01.2020
София
София
Екскурзионната програма включва

Новогодишен калейдоскоп (Зима 2019/2020, 7 дни, понеделник-неделя)

Хотели за настаняване: Moskva 4*,  Azimut 4*, A hotel Fontanka 3*

7 дни/ 6 нощи,  понеделник-неделя, 30.12.2019 – 05.01.2020 

Програмата включва: 
Интерактивна програма „На гости на знатния велможа“, Николо-Богоявленски Морски събор, Юсуповски дворец, Царско село с Екатерининския дворец (с кехлибарената стая), Петерхоф – Големия имераторски дворец и Коттедж, Ермитаж, празнична печеливша лотария.

 

Пакетната цена включва

 • хотелско настаняване със закуска / обяд / вечеря по избор
 • екскурзии по програмата, в цената на екскурзиите са включени екскурзоводски услуги на руски език и входни билети за посещаваните забележителности
 • транспорт при пристигане от летище до избранния хотел и обратно при заминаване.
 • транспорт по програмата
 • екскурзии по програмата, в цената на екскурзиите са включени екскурзоводски услуги на руски език, входни билети за музеите
 • медицинска застраховка с покритие 30 000 евро за периода на пътуване (за лица над 70 навършени години се доплаща съгласно тарифата на застрахователя)
 • извършване на цялата процедура по оформяне на туристически руски визи

Пакетната цена не включва

 • самолетни билети София – Санкт Петербург – София
 • допълнителни екскурзии по желание (цена в евро се предоставя при записване на съответната екскурзия съобразно обменния курс рубла / евро)
 • Новогодишна вечеря с програма (ще бъде публикувана допълнително)
 • стойността на туристическа руска виза за български граждани, оформена по нормална тарифа, с включена такса визов център – 120,00 лв
 • Аеротур ММ извършва цялата процедура по оформяне на руски входни визи, по Ваше желание е възможно оформянето на всички категории визи, освен тип "Рабочая".
Програма

1 ден 30 декември 2019, понеделник

Отпътуване от България със самолет до Санкт-Петербург с авиокомпания по избор. Посрещане на летище Пулково с табелка „името на туриста“ и трансфер до избрания хотел. Регистрация на рецепция, настаняване, нощувка.

2 ден31 декември 2019, вторник

Закуска шведска маса в хотела.
Среща с екскурзовода от 09:00 до 13:00ч, предоставяне на уточнената екскурзионна програма и записване на допълнителните екскурзии по желание.
Туристите, които се настаняват в А Отель Фонтанка трябва да отидат във високия корпус на Азимут Отель Санкт-Петербург.
13:00ч Отпътуване от хотела с автобус.
Екскурзия „По Новогодишно предание трябва да Ви се изпълни желание“ – най-вълшебното. В мистичния и загадъчен Санкт-Петербург всичко е възможно: На Вашите услуги са котаракът Елисей от ул. Малая Садовая, могъщите атланти на Ермитажа и мъничкия Чижик-Пыжик от Фонтанка. Ако правилно изпълните всички условия, за които ще Ви разкаже екскурзовода – да докоснете, да прошепнете, да оставите монета, то петербургските „вълшебници“ непременно ще изпълнят Вашите мечти и желания. Интерактивна програма „На гости на знатния велможа“ – театрализирано новогодишно поздравление от известен аристократ от бляскавото петербургско минало.
Разиграване на празнична лотария. Връщане в хотела с автобус.
23:00ч Празнична Новогодишна вечеря (допълнително се заплаща предварително). Менюто ще бъде известно в началото на декември.
22:00ч Срещу допълнително предварително заплащане или плащане на място на екскурзовода се предлага нощна новогодишна автобусна екскурзия.
Край на екскурзията около 03:30ч.
Цена на турист около 25 евро.
Нощувка.

3 ден 01 януари 2020, сряда

Късна закуска шведска маса в хотела.
12:00ч Отпътуване от хотела с автобус.
Екскурзия „Магията на старинните квартали“ с посещение на Николо-Богоявленски Морски събор – уникален паметник от средата на XVIII век, историята на който е неразделно свързана с историята и традициите на Руския флот и Юсуповския дворец, чийто разкош на интериора може да съперничи дори на императорските владения и дворци.
Свободно време в центъра на града. Самостгоятелно връщане в хотела. Нощувка

Срещу допълнително заплащане:
Вечерна екскурзия по града „Митове и легенди на Санкт-Петербург“
Начало на екскурзията 18:00ч, продължителност 3 часа, цена на турист около 12 евро

4 ден02 януари 2020, четвъртък

Закуска шведска маса в хотела.
10:00ч Отпътуване от хотела с автобус.
Екскурзия в Царско Село „Извънградски императорски резиденции“ с посещение на Екатерининския дворец, изисканата красота и разкош на декорацията на парадните зали на който шокират всяко въображение. Главна перла на двореца се явява известната кехлибарена стая, пресъздадена с най-малките детайли от реставраторите.
Връщане в хотела с автобус. Нощувка.

5 ден03 януари 2020, петък

Закуска шведска маса в хотела.
10:00ч Отпътуване от хотела с автобус.
Екскурзията в Петерхоф „Дворци и морски резиденции“ с посещение на Големия императорски дворец и двореца Коттедж в парка Александрия ще Ви дари с особено усещане за коледна приказка: заспалите фонтани, тихите алеи, по които от време на време се срещат катерици и ярки синигери. Още по-невероятно е златното сияние на куполите на дворцовите църкви и фантастичния разкош на парадните зали на Големия дворец и личните покои на царското семейство.
Имението, създадено в романтичен английски стил, император Николай I подарил на съпругата си Александра Федеровна. Интериора на двореца Коттедж в Александрия ще Ви помогне да се потопите в атмосферата на семеен уют и топлина. Връщане в хотела с автобус. Нощувка.

6 ден04 януари 2020, събота

Закуска шведска маса в хотела.
09:00ч Отпътуване от Московската гара с автобус.
Екскурзия „Любов и корона“ с посещение на Ермитажа, който е един от най-големите художествени музеи в света. В Зимния дворец ще видите главния трон на Руската империя, разкошни будоари, в които кипели сериозни страсти.
Край на програмата в центъра на града не по-късно от 15:00ч.
Самостоятелно връщане в хотела. Нощувка.

7 ден05 януари 2020, неделя

Закуска шведска маса в хотела или сух пакет за закуска.
Посрещане на рецепция с табелка „Името на клиента“ (часът на трансфера се съгласува предварително с екскурзовода) и трансфер до летище Пулково. Полет до София с авиокомпания по избор.

Снимки
Пакетна цена на човек в евро

Настаняване

Период

Пакет легло
 в дв. стая

Пакет доп. легло

Пакет ед. легло

Moskva 4* Standart

30.12-05.01

408

405

579

Azimut 4* Smart

30.12-05.01

462

672

A Hotel Fontanka 3* Standart

30.12-05.01

446

656

A Hotel Fontanka 3* Superior

30.12-05.01

439

548

 • Плащането се извършва в лв. по курса на БНБ
 • Фирмата си запазва правото да внася изменения в реда на посещенията на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълния обем на предоставените услуги.
 • Туристическите програми, в които взимате участие, са сборни, с присъединяване към групи туристи, пътуващи на гарантирани дати. Екскурзионното обслужване е на руски език.
 • Цената на допълнителна нощувка между посочените периоди се потвърждава допълнително.