info@aerotourmm.com

Кримски триъгълник

Цени

Имаш въпрос?

Ние сме тук за да отговорим.
Избери най-удобния за теб начин да се свържеш с нас.

+359 884881956
+02 943 49 00

office@aerotourmm.com

Полезни статии

Електронните визи за Русия ще бъдат предоставени при условие на закупуване на пакетни турове
01/07/2020
Речните круизи ще бъдат пуснати за туристи в края на юни: подробности
26/05/2020
Разяснения във връзка с връщането на консулската такса за издаване на руски визи.
18/05/2020

АБОНИРАЙTE СЕ

за да получавате нашите нови
програми и промоционални оферти.

С натискане на бутона "ИЗПРАТИ" се съгласявате с политиката за поверителност
7 дни/ 6 нощувки
Период : ще бъде обявен допълнително
София
София
Екскурзионната програма включва

(7 дни / 6 нощувки)

Маршрут: София – Москва – Симферопол – Алушта – Ялта – Севастопол – Бахчисарай – Симферопол – Москва – София.

„Кримски триъгълник“ – това са най-известните забележителности на Крим в триъгълника Ялта – Севастопол – Бахчисарай.

В тази екскурзионна програма ще видите най-известните паметници на природата и историята: Лястовиче гнездо, меча планина, Ливадийски и Алупкински дворци, Балаклава и Херсонес, фонтан на сълзите и Фороска църква. Ще дегустирате кримско вино, кафе и черноморска риба. 

Транспорт: микробус от 6 до 20 места. Настаняване: Единични, двойни и тройни стаи с душ и тоалетна в базови хотели.

ЮБК – хотел Крим. 
Севастопол – хотел Атлантика.

Хотелите могат да бъдат заменени с равностойни.

Пакетната цена включва

 • нощувки в избрания хотел, цената на допълнителна нощувка към програмата без екскурзионно обслужване се потвърждава допълнително.
 • Трансфери летище Барнаул – хотел – летище Барнаул
 • екскурзии по програмата, в цената на екскурзиите са включени екскурзоводски услуги на руски език, входни билети за музеитев
 • транспорт по програмата
 • съдействие при полагане на руска входна виза
 • Медицинска застраховка с покритие 30 000 евро за периода на пътуване (за лица над 70 навършени години застраховката се доплаща)

Пакетната цена не включва

 • Самолетни билети София – Москва – София
 • Допълнителни екскурзии по желание (Допълнителните екскурзии могат да се заплатят и потвърдят предварително в България при записване по екскурзионната програма. В този случай местата са гарантирани. При заявка и заплащане на екскурзиите при пристигане в Санкт-Петербург, местата по програмите могат да бъдат запълнени и да Ви бъде отказано участие в допълнителните екскурзии.Точна цена в евро се предоставя при записване на съответната екскурзия съобразно курс рубла / евро).
 • Разходи за полагане на виза за Русия
 • Разходи от личен характер.
Програма

1 ден

Полет с авиокомпания по избор до Москва. Настаняване в хотел на летище Шереметиево. Нощувка.

2 ден

Закуска в хотела.
Полет до Симферопол. Посрещане с табелка „Фамилията на туриста“ при изхода от зоната за получаване на багажа. Трансфер до Алушта. Настаняване в хотел. Почивка на морето. Вечеря.
Хранене: закуска и вечеря.
Градове: Симферопол, Алушта.

3 ден

Южният бряг на Крим – Ялта, дворци и паркове!
Закуска. Прехвърляне в Ялта. Спиране на площадка за наблюдение в мечата гора, Гурзуф и Артек. Посещение на Алупкинския дворец на граф Воронцов (400 рубли на човек) с екскурзия по парка и двореца, отпътуване за нос Ай-Тодор. Посещение на площадка за наблюдение на замъка „Лястовиче гнездо“. Обяд в кафетерия (не влиза в стойността на екскурзията). Отпътуване за Ливадия, посещение на Ливадийския дворец (400 рубли на човек) – резиденцията на Николай II, място на провеждане на Ялтанската конференция през 1945 г. Обзорна екскурзия по крайбрежието на Ялта. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря.
Хранене: закуска и вечеря.
Забележителности: Воронцовски дворец, Лястовиче гнездо, Ливадийски дворец.

4 ден

Балаклава и Кримските планини.
Закуска. Напускане на стаите.
Отпътуване за Севастопол и Балаклава през Фороската църква и Байдарската порта. Минаване по каньона на река Узунджа до Келтската пещера, екскурзия в пещерата (500 рубли на човек). Дегустация на пенливи вина във винения завод „Шампанерия“ (от 350 рубли на човек). Обяд в Балаклава (не влиза в стойността на екскурзията). Посещение на балаклавския подземен музей – бившия секретен завод за ремонт на подводници (300 рубли на човек). Отпътуване за града-герой Севастопол. Настаняване в хотела. Вечеря. Свободно време.
Хранене: закуска и вечеря.
Градове: Севастопол, Балаклава.
Забележителности: военно-морски музеен комплекс Форосска църква.

5 ден

Градът-герой Севастопол.
Закуска.
Екскурзия в историко-културния археологически музей под открито небе „Херсонес Таврически“ (300 рубли на човек). Посещение на военния мемориал на Сапун планина: изложба на военна техника и макет „Щурм на сапун планина“ (350 рубли на човек). Обяд (не влиза в цената на екскурзията). Обзорна екскурзия „Севастопол – град легенда“ с разглеждане на паметника на адмирал Нахимов, Графския кей, паметника на потъналите кораби, Приморския булевард. Морска разходка по залива на Севастопол, разглеждане на бойните кораби и подводници на Черноморския флот на Руската Федерация (от 400 рубли на човек). Свободно време на крайбрежната улица. Връщане в хотела. Вечеря.
Хранене: закуска и вечеря.
Градове: Севастопол.
Забележителности:Херсонес Таврически, диорама на щурма на Сапун планина, паметника на потопените кораби, паметника на адмирал Нахимов, Графския кей.

6 ден

Закуска. Напускане на стаите.
Отпътуване за пещерните градове Бахчисарай покрай подножието на средновековния град Мангул-Кале, магарешката ферма „Чудо-магаре“, планините Крокодил. Посещение на кримско-татарската кафетерия „Дегирмен“, опитване вкуса на истинско татарско кафе, макет на средновековния Бахчисарай (200 рубли на човек). Екскурзия в двореца-резиденция на кримските ханове – Хан-Сарай (300 рубли на човек). Посещение на пещерния Свято-Успенски мъжки манастир със свети лечебни извори. Обяд в кафетерия. Трансфер до Симферопол. Пристигане на летището в Симферопол около 17:00ч. Полет до Москва. Настаняване в хотел на летище Шереметиево.
Хранене: закуска и обяд.
Градове: Бахчисарай.
Забележителности: Хански дворец, Свято-Успенски манастир.

7 ден

Закуска. Освобождаване на стаите. Полет с авиокомпания по избор до София.

Снимки
Пакетна цена на човек в евро

Цените ще бъдат публикувани допълнително.

 

 • Плащането се извършва в лв. по курса на БНБ
 • Фирмата си запазва правото да внася изменения в реда на посещение на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълния обем на предоставените услуги.
 • Туристическите програми, в които взимате участие, са сборни, с присъединяване към групи туристи, пътуващи на гарантирани дати. Екскурзионното обслужване е на руски език.
 • Цената на допълнителна нощувка между посочените периоди се потвърждава допълнително.