info@aerotourmm.com

Московски сюжети (Зима 2019/2020)

Цени
От€339
Цени
От€339

Имаш въпрос?

Ние сме тук за да отговорим.
Избери най-удобния за теб начин да се свържеш с нас.

+359 884881956
+02 943 49 00

office@aerotourmm.com

Полезни статии

Речните круизи ще бъдат пуснати за туристи в края на юни: подробности
26/05/2020
Разяснения във връзка с връщането на консулската такса за издаване на руски визи.
18/05/2020
Визите на чужденците в Русия ще бъдат удължени за 90 дни
18/05/2020

АБОНИРАЙТЕ СЕ
за да получавате нашите нови програми и промоционални оферти.

С натискане на бутона "ИЗПРАТИ" се съгласявате с политиката за поверителност
5 дни/ 4 нощи, четвъртък-понедeлник
Период : 30.09.2019 - 26.04.2020
София
София
Екскурзионната програма включва

Хотели за настаняване: Cosmos 3*, Azimut Moscow Olimpik 4*, Molodyozhny 4*.

5 дни/ 4 нощи,  четвъртък – понеделник, 30.09.2019 – 26.04.2020

Програмата включва: 

Автобусна обзорна екскурзия по града, пешеходна екскурзия по Червения площад, Московския Кремъл, Музей „Царицыно“, Дворец и „Хлебный дом“.

Пакетната цена включва

 • 4 нощувки и 4 закуски
 • екскурзии по програмата, в цената на екскурзиите са включени екскурзоводски услуги на руски език и входни билети за посещаваните забележителности.
 • транспорт при пристигане от летище до избранния хотел и обратно при заминаване
 • извършване на цялата процедура по оформяне на туристически руски визи
 • медицинска застраховка с покритие 30 000 евро за периода на пътуване (за лица над 70 навършени години се доплаща съгласно тарифата на застрахователя)

Пакетната цена не включва

 • самолетни билети София – Москва – София
 • допълнителни екскурзии по желание (цена в евро се предоставя при записване на съответната екскурзия съобразно обменния курс рубла / евро)
 • стойността на туристическа руска виза за български граждани, оформена по нормална тарифа – 130,00 лв
Програма

1 денЧетвъртък

Излитане от Аерогара София, терминал 2 с авиокомпания по избор. Кацане на летище Шереметиево. Посрещане с табелка “Името на клиента” и трансфер до избрания хотел в Москва. Регистрация на реценцията и настаняване. Свободно време. Нощувка.

2 денПетък

Закуска на шведска маса
09:30ч – Отпътуване за екскурзионната програма с автобус.
Екскурзия до „Замоскворечье“
„Замоскворечье“ е исторически район на стара Москва, истински музей под открито небе, един от малкото райони, в които е съхранен духа на стария град. Знаете как и защо именно в „Замоскворечье“ се е появила Третяковската галерия, ще узнаете много интересни факти от историята на района и разбира се ще се полюбувате на старинните вили на известни търговци и прекрасни храмове, които от древни времена украсяват „Замоскворечье“. Екскурзия в Третяковската галерия – художествен музей в Москва, основан през 1856 г. от търговеца Павел Третяков. Галерията притежава една от най-големите и свотовноизвестни колекции на руското изобразително изкуство. В музеят можете да видите оригиналите на познати още от детството Ви картини, ще почувствате величието на руската култура и ще се насладите на произведения на декоративно-приложното изкуство от XI до началото на XX век, съпровождани от високо квалифицирани екскурзоводи.

3 денСъбота

Закуска на шведска маса
09:00 ч. – Отпътуване с автобус.
Обзорната екскурзия по града „Многоликата Москва“ с професионален екскурзовод е една уникална възможност да се запознаете със столицата на Русия в цялата й красота и многообразие, да се насладите на градските пейзажи, да узнаете множество интересни исторически факти и завинаги да се влюбите в този град.
Ще минете по известните крайбрежни булеварди и улици в историческата част на града: „Бульварное кольцо“ и „Садовое кольцо“ , Кутузовски проспект… . Ще видите Большой театър и Манежа, „Сталинские высотки, Триумфалната арка, Катедралния съборен храм Христа Спасителя, лебедовото езеро до стените на Новодевичия манастир, „Воробьевы горы“ и корпусите на Московския държавен университет – МГУ „М. Ломоносов, стадиона „Лужники“, съвременните небостъргачи в Москва – Сити и много други забележителности. В края на обзорната екскурзия ще минете по знаменития паваж на Червения площад, ще видите многоцветните куполи на събора Василий Блажени. Ще се насладите на великолепните панорами на древния Кремъл, откриващи се от крайбрежната Софийска улица на река Москва.
Посещение на територията на Московския Кремъл (самостоятелно разглеждане на забележителностите). Входният билет Ви дава възможност да видите Съборния площад – архитектурен ансамбъл от Средновековието: Успенския, Архангелския и Благовещеския събори, камбанарията на Иван Велики, забележителните произведения на руското леярско изкуство – Цар-пушка и Цар-камбана.
Екскурзия в Третяковската галерия – художествен музей в Москва, основан през 1856 г. от търговеца Павел Третяков и притежаващ най-толямата колекция от руско изобразително изкуство. В музея можете да видите оригиналите на известни от детството Ви картини, ще почувствате величието на руската култура и ще се насладите на великолепни произведения на декоративно-приложното изкуство от XI до началото на XX век, съпроводени от едни от най-добрите екскурзоводи.
Край на екскурзията в центъра на града не по-късно от 17:00ч. Свободно време. Самостоятелно връщане в хотела с обществен транспорт.

4 денНеделя

Закуска шведска маса в хотела
10:00ч Отпътуване от хотела с автобус.
Екскурзия до „Перлата на Европа – музеят под открито небе Царицыно“ – един от най-красивите дворцово-паркови ансамбли на Русия. По време на екскурзията посетителите ще видят уникалния архитектурен ансамбъл на императорската резиденция, построен за Екатерина Велика през втората половина на XVIII век от архитектите В.И. Баженов и М.Ф. Казаков. Туристите ще се запознаят с историята на строителството на лятната извънградска резиденция, нейната последваща съдба, ще узнаят в какво се проявява игровия характер на царската архитектура, ще видят произведения на народните майстори в колекцията на музея под открито небе Царицыно, изложени в залите на Хлебния дом.
Край на екскурзията в хотела не по-късно от 15:00ч.

5 денПонеделник

Закуска на шведска маса или сух пакет при ранен полет от летище Шереметиево.
Освобождаване на стаите. Посрещане на рецепцията с табелка “Името на клиента” и трансфер до летище Шереметиево за полет по избор до София.

Снимки
Пакетна цена на човек в евро

Настаняване

Период

Пакет легло
 в дв. стая

Пакет
 доп. легло

Пакет ед. легло

Cosmos 3* Standart

30.09 – 26.04

339

335

493

Azimut Moscow Olimpik 4* Superior

30.09 – 13.10

377

371

559

 

18.10 – 26.04

349

343

505

Molodyozhny 4* Standart

30.09 – 26.04

285

279

399

 • Плащането се извършва в лв. по курса на БНБ
 • Фирмата си запазва правото да внася изменения в реда на посещение на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълния обем на предоставените услуги.
 • Туристическите програми, в които взимате участие, са сборни, с присъединяване към групи туристи, пътуващи на гарантирани дати. Екскурзионното обслужване е на руски език.