info@aerotourmm.com

Новогодишна приказка в Москва (Зима 2019/2020)

Цени
От€325
5 дни/ 4 нощи
Период : 29.12.2019 – 02.01.2020
София
София
Екскурзионната програма включва

Новогодишна приказка в Москва (Зима 2019/2020, 5 дни, неделя-четвъртък)

Хотели за настаняване Cosmos 3* Standart, Moscow Holiday Hotel 4**** Standart

5 дни/ 4 нощи,  неделя-четвъртък   29.12.2019 – 02.01.2020

Програма включва: автобусна обзорна екскурзия по града, разходка по червения площад, Александровския парк, посещение на територията на Кремъл, екскурзия в Музея Москва-сити.

Пакетната цена включва

 • хотелско настаняване със закуска / обяд / вечеря по избор
 • екскурзии по програмата, в цената на екскурзиите са включени екскурзоводски услуги на руски език и входни билети за посещаваните забележителности
 • транспорт при пристигане от летище до избранния хотел и обратно при заминаване.
 • транспорт по програмата
 • медицинска застраховка с покритие 30 000 евро за периода на пътуване (за лица над 70 навършени години се доплаща съгласно тарифата на застрахователя)
 • извършване на цялата процедура по оформяне на туристически руски визи

Пакетната цена не включва

 • самолетни билети София – Москва – София
 • допълнителни екскурзии по желание (цена в евро се предоставя при записване на съответната екскурзия съобразно обменния курс рубла / евро)
 • Новогодишна вечеря с програма (ще бъде публикувана допълнително)
 • стойността на туристическа руска виза за български граждани, оформена по нормална тарифа, с включена такса визов център – 130,00 лв
 • Аеротур ММ извършва цялата процедура по оформяне на руски входни визи, по Ваше желание е възможно оформянето на всички категории визи, освен тип "Рабочая".
Програма

1 ден 29 декември 2019

Излитане от Аерогара София, терминал 2 с авиокомпания по избор. Кацане на летище Шереметьево. Посрещане с табелка “Името на клиента” и трансфер до избрания хотел в Москва. Свободно време.

2 ден30 декември 2019

Закуска шведска маса в хотела.
09:00ч – 10:00ч – среща на рецепцията на хотела с Вашият екскурзовод. Предоставяне на материали по програмата. По желание – записване и заплащане на допълнителните екскурзии.
Закуска шведска маса в хотела.
10:00ч – отпътуване от хотела с автобус.
Обзорна екскурзия из града „Празнична Москва“ – уникална възможност да се запознаете със столицата в цялата й красота и многообразие, ще се насладите на градските пейзажи, ще узнаете много интересни исторически факти и завинаги ще се влюбите в този град!
Ще минете по известните булеварди и улици в историческия град: „Бульварное“ и „Садовое кольцо“, Кутузовски проспект, ще видите Большой театър и Манеж, сталинските небостъргачи, Триумфалната арка, позлатените куполи на Храм Христа Спасител, лебедовото езеро до стените на Новодевичия манастир, „Воробьевы горы“, сградата на Московския държавен университет (МГУ), стадиона „Лужники“, съвременните небостъргачи на Москва-Сити и много други.
В края на обзорната екскурзия ще минете по известния паваж на Червения площад, ще видите многоцветните куполи на събора Василий Блажени, паметника на Минин и Пожарски, мавзолея на В.И. Ленин, ГУМ, Държавния исторически музей, паметника на великия пълководец Г.К. Жуков, лобното място и знакът на нулевия километър на Русия, ще се разходите с екскурзовод по известния Александровски парк.
Посещение на територията на Московския Кремъл (самостоятелно разглеждане на забележителностите). Ще видите Съборния площад, архитектурния ансамбъл от средновековието: църкви, камбаната на Иван Велики и забележителните произведения на руското леярно изкуство – Цар-пушка и Цар-камбана, както и интериора на един от Успенския, Архангелския и Благовещенския събори.
Край на екскурзията в центъра на града не по-късно от 16:00ч. Свободно време. Самостоятелно връщане в хотела. Нощувка.

3 ден31 декември 2019

Закуска шведска маса в хотела.
10:00ч – отпътуване от хотела с автобус.
Екскурзия в музея Москва-Сити. Музеят – изглед към Москва сити е единственият в Москва музей на високото строителство, където можете да видите града от високо: от камбаните на Иван Велики до небостъргачите на Москва-Сити. Интерактивната експозиция е разположена на 56-тия етаж на кулата „Империя“, от където се открива уникална панорама над Москва: небостъргачите МГУ и МИД, „златните мозъци“ на сградата на Президенството РАН и храма на Христос Спасител, Кремъл и парка Горки.
Ще узнаете тайните на Москва-Сити, ще видите кулите в разрез, включвайки слушалките ще чуете историята за носталгична Москва – истории за Андрей Макареевич, Генади Хазанов, Ингеборг Дапкунайте и други известни московчани, ще видите утопични архитектурни проекти на Москва.
Музеят е най-доброто място да се полюбувате на залез на фантастичните изгледи над града.
Връщане в хотела с автобус не по-късно от 14:00ч. Нощувка.
По желание празнична Новогодишна вечеря с програма срещу допълнително заплащане.

4 ден01 януари 2020

Късна закуска шведска маса в хотела.
Свободен ден без екскурзионно обслужване. Нощувка.

По желание срещу допълнително заплащане: Вечерна автобусна екскурзия „Светлините на нощния град“.
Москва – една от най-големите европейски столици, огромен мегаполис, за който се говори, че „Москва никога не спи“. Москва не само никога не спи, но и става изключително красива и омайваща, когато на улицата на столицата се запалват хиляди светлини. По Москва задължително трябва да се разходите вечер. Ще попаднете в съвсем друг град. Чакат Ви милиарди светлини по време на разходката Ви по Пушкинския площад, по знаменитата улица Тверская до Кремъл, в Александровския парк и Червения площад. Ще видите „сталинските небостъргачи“, особено величествени осветени вечер. ГУМ, украсен с над 30 хиляди лампички, Большой Театър, Новия Арбат, величествените небостъргачи на Москва Сити, ще минете по „Садовое кольцо“.
Връщане в хотела с автобус около 20:00ч.
Цена на човек – около 12 евро.

5 ден02 януари 2020

Закуска шведска маса в хотела или сух пакет при ранен полет.
Освобождаване на стаите до 12ч. Посрещане на рецепцията на хотела с табелка „Името на туриста“ и трансфер до летище Шереметьево за полет по избор до София.

Снимки
Пакетна цена на човек в евро

Настаняване

Период

Пакет легло
 в дв. стая

Пакет доп. легло

Пакет ед. легло

Cosmos 3* Standart

30.09 – 15.01

325

320

478

Moscow Holiday Hotel 4**** Standart

30.09 – 15.01

360

355

493

 • Плащането се извършва в лв. по курса на БНБ
 • Фирмата си запазва правото да внася изменения в реда на посещение на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълния обем на предоставените услуги.
 • Туристическите програми, в които взимате участие, са сборни, с присъединяване към групи туристи, пътуващи на гарантирани дати. Екскурзионното обслужване е на руски език.
 • Цената на допълнителна нощувка между посочените периоди се потвърждава допълнително.