Хотели и туристически услуги в Русия

Information
Tour plan
Price & Date
Hotels
Gallery

Налагането на западните санкции срещу Русия се отрази значително на туристическия бизнес в страната. Възможностите за посещение на страната са силно ограничени, а няколко международни туристически оператора, по-специално популярният Booking.com, обявиха, че спират дейността си в Русия. Популярните чуждестранни платформи ще бъдат заменени от местни услуги, които позволяват резервиране на хотели в Русия и в чужбина.

Най-посещаваните градове в Русия са столицата Москва и Санкт-Петербург. Фирмата предлага на своите клиенти и партньори настаняване в над 1800 хотела, които са разположение в градове на Русия и държавите от бившия Съветски Съюз.

Дългогодишното ни партньорство с най-изявените местни онлайн-платформи, хотели и руски туроператори ни дава възможност да предлагаме такова голямо количество хотели в Русия, във почти всеки град на територията на Русия и страните от бившия Съветски Съюз.

В Москва, Санкт-Петербург и многобройните градове на Русия предлагаме на своите клиенти широк набор от хотели в различни ценови класове: от луксозни петзвездни хотели до по-популярни бюджетни и евтини хотели от категорията 2-3 звезди. Много от хотелите в Русия влизат имат качествен сервиз на европейско ниво и предлагат широк спектър от услуги. Евтините хотели предлагат на своите клиенти ниски цени, напълно достъпни условия за настаняване и добро ниво на обслужване. Луксозна стая от категорията «Люкс» или практичен и функционален номер от икономичен клас – всеки наш клиент ще намери за себе си подходящия вариант за хотел в Русия в зависимост от своите желания и възможности.

За да резервирате хотелско настаняване при нас, моля пишете ни адрес:
info@aerotourmm.com, или на Viber / WhatsApp на 0884881956 / 0878566182.

При запитване за конкретния хотел посочете задължително необходимия брой и тип стаи, както и желаните дати за престой, в най-кратки срокове ние ще Ви потвърдим цена и наличие на места за конкретния период. Винаги можете да се обърнете към нас и директно на посочените телефони, да ни посетите в офиса ни в София. Нашите сътрудници с дългогодишен опит винаги ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви насочат към правилният за Вас вариант.

ЕКСКУРЗИИ
В сградата на Руски Културно-информационен център в гр. София, се предлага възможност да използвате предимствата на комбинирани групи за посещение на Русия. Комбинираните групи са възможност за обединяване на желаещите 1-2 или 3 човека да пътуват, но не на индивидуални екскурзии на индивидуални цени, а на по-изгодни ниски групови цени на организирани групи. Комбинирана група е група, състояща се от индивидуални туристи, на които се предлагат екскурзионни услуги като част от група. Комбинирани групи се формират от индивидуални туристи, намиращи се в различни региони на Русия и в целия свят, и туристите са обединени в една група при хотелско настаняване и в един автобус за разглеждане на забележителности. Обявените дати за екскурзионните програми са гарантирани.
Комбинирани екскурзии е практичен и организиран начин да посетите Москва / Санкт-Петербург. Предлагаме програми както с фиксирани дати на пристигане, така и с възможност за пристигане всеки ден от седмицата (екскурзии тип „Ден след ден“), в които продължителността на програмите варира от 4 до 9 дни.
Цената на екскурзия в комбинирани групи включва:
– посрещане и изпращане на летище, (туристите от България пътуват до Москва/Санкт-Петербург и обратно самостоятелно);
– настаняване в хотел;
– закуски от втория ден от тура;
– услуги на екскурзовод, руски език;
– екскурзионна програма, включваща входни билети за музеи;
– транспорт-автобуси от туристически клас;
– доплащане за чуждестранни туристи (неруски паспорт);
– пълно съдействие за оформяне на туристическа виза;
– медицинска застраховка за периода на екскурзията;
Допълнително се заплащат:
– самолетни билети;
– eкскурзии, не включени в програмата, по ваше желание;
– консулска такса и такса на Руски визов център;
Ако желаете да удължите престоя си, ние ще резервираме допълнителна нощувка в хотела. Съветваме ви да направите това предварително, на етап резервация на екскурзията.
Служителите на нашата компания ще направят всичко възможно за организация за пътуването ви до Русия !

резервационна форма

  Имаш въпрос?

  Ние сме тук за да отговорим.
  Избери най-удобния за теб начин да се свържеш с нас.

  Екскурзии

  АБОНИРАЙTE СЕ

  За да получавате нашите нови
  програми и промоционални оферти.

  Аеротур ММ | aerotourmm.com | Политика за поверителност | Платформа за ОРС | 2001-2022
  Туроператор с Удостоверение №04625 / 28.01.2005 | Администратор на лични данни с идентификационен №115643 / 20.05.2013

  cross