Москва ден след ден

Information
Tour plan
Price & Date

Eдно пътешествие в Москва, включващо посещение на основните забележителности и паметни места, идеален начин да опознаете града, всяка сграда и площад, изпълнени с вековна история.

Екскурзионна программа е групова, с гарантирани дати, с възможност за пристигане всеки ден от седмицата.
Период на екскурзията 01.05.2024 - 30.09.2024
Продължителността на екскурзията по ваш избор варира от 4 до 9 дни.
Вие пътувате до летище в Москва, където ви очаква представител, който ви посреща и извършва трансфер до съответния хотел, където ви очакват Вашите водач и група. В края на пътуването имате индивидуален трансфер до летище за обратния полет до София, обслужването е на руски език.

Пътуването се осъществява с полетите на авиокомпания "Turkish Airlines", агенцията ще ви предостави най-доброто предложение за избраната от Вас дата, като самолетните билети могат да бъдат закупени и самостоятелно от Вас.

Агенцията извършва цялата процедура по оформяне на виза за Русия, по ваше желание визата може да бъде редовна, туристическа виза със стикер, или електронна виза за Русия.

Записване за програмата става с предварително плащане 30% от пакетната цена, пълно плащане 21 календарни дни преди датата на тръгване.

Хотели по програма в Москва:

"Лесная Сафмар" 4*, бивш  "Холидей Инн Москва Лесная 4*
Русия, 125047, Москва, Лесная улица, 15

Хотелът се намира в близост до историческия център на Москва. В близост до хотела има модерни бизнес центрове, барове, кафенета, ресторанти и главната търговска улица на Москва - Тверская. Международно летище Шереметиево-2 е на 45 минути с кола. 12-етажна сграда. Хотелът разполага с 301 стаи от различни категории.


"Сущевский Сафмар" 4*, бивш  "Холидей Инн Сущевский 4*
Русия, 129272, Москва, ул. Сущевский вал, 74

В хотела се предлага комфортно настаняване и внимателен персонал. Близостта на метростанции "Рижская" и "Проспект Мира" ви позволява бързо и удобно да стигнете до всяка точка на града. Най-добрите музеи и паметници в центъра на Москва, неговите древни сгради и световноизвестни театри, художествени галерии и паркове за отдих очакват гостите на хотела. Хотелът предлага 312 просторни стаи, включително 2 стаи за хора с увреждания. Горните етажи на 22-етажния хотел предлагат красива гледка към улиците на Москва и кулата Останкино. Хотелът разполага с ресторант, лоби бар, рум сервиз, магазин за подаръци, фитнес зала и бизнес център.

5 причини да посетите зашеметяващия парк Коломенское в Москва

5 задължителни преживявания в Москва

russiabeyond.ru

1 ден, Понеделник
Закуска в хотела.
Автобусно-пешеходная екскурзия в "Зарядье" -  нова забележителност на Москва, иновативно обществено пространство близо до стените на Кремъл и Червения площад. Парк с необичайна архитектура, високотехнологични атракции, модерен научен и образователен център за деца, музейно и изложбено пространство и уникална ботаническа колекция от цяла Русия.
Програмата приключва не по-късно от 16:00ч.
Самостоятелно връщане в хотела.

2 ден, Вторник
Закуска в хотела.
Екскурзия „Царската резиденция - Коломенское”,  някога е  царската резиденция недалеч от Москва, но сега е природен резерват с площ от 390 хектара и красив исторически и културен паметник на половин час път с кола от центъра на града.
В туристическата част на парка има много исторически и архитектурни забележителности, където всеки обикновено отива. В допълнение към сградите от 16-17 век, има дори разкопки от юрския период.
Край на програмата в хотела не по-късно от 16:00ч.

3 ден, Сряда
Закуска в хотела.
10.00 Среща с екскурзовода  пред сградата на кинотеатър "Художественный" на метростанция "Арбатская"
Пешеходна екскурзия  на Арбат. Това е е най-известната пешеходна улица в страната, превърнала се в топоним-марка. Дори тези, които минават през столицата, бързат да дойдат тук: да видят най-известната пешеходна зона в Москва, недалеч от Кремъл. Тук можете да прекарате часове в слушане на увлекателни истории за почти всяка сграда - Арбат е пълен с история.
Нека започнем нашата обиколка от най-старата улица в Москва - Воздвиженка. Първите къщи на него са построени през 15 век. През 17 век по тези места започват да се появяват имения на такива титулувани лица като Голицин, Наришкин, Шереметиеви, Волконски, Разумовски и много други лица, близки до кралския двор. През 18-19 век Воздвиженка е избрана от богати търговци, художници и музиканти. След това ще вървите от Арбатската порта до площад Смоленская. Арбат е символ на стара Москва.
Краят на програмата в центъра на града не по-късно от 14:00ч.
Самостоятелно връщане в хотела.

4 ден, Четвъртък
Закуска в хотела.
Пешеходна екскурзия на ВДНХ, посещение на музея на Космонавтика.
Уникалният архитектурно-парков комплекс на ВДНХ се състои от 49 паметника, 45 от които са с федерално значение. По време на екскурзията ще научите историята на създаването на изложбата, ще видите известните павилиони и фонтани  както и Зеления театър.
Програмата приключва не по-късно от 14:00ч.
Самостоятелно връщане в хотела.

5 ден, Петък
Закуска в хотела.
Екскурзия из Замоскворечие.
Замоскворечието е исторически район на стара Москва - истински музей-резерват на открито, един от малкото райони в Москва, където духът на стария град е запазен.
Посещение на Третяковската галерия (самостоятелно). Третяковската галерия е московски художествен музей, основан през 1856 г. от търговеца Павел Третяков и притежава една от най-големите и значими колекции на руско изобразително изкуство в света. Тук ще видите оригиналите на картини, и произведения на декоративното и приложно изкуство от 11 до началото на 20 век, придружени от най-добрите екскурзоводи
Краят на програмата в хотела не по-късно от 17.00

6 ден, Събота
Закуска в хотела
Обзорна автобусна обиколка на града - централни булеварди, "Садовое кольцо", Болшой театър и Манеж, високите сгради на Сталин, златните куполи на катедралата Христос Спасител, "Воробьевые горы", сградата на Московския държавен университет, стадион Лужники,небостъргачите на Москва Сити и други.
Посещение на територията на Московския Кремъл (самостоятелно разглеждане). Входният билет ви дава възможност да видите катедралния площад, архитектурния ансамбъл от Средновековието: църкви, камбанарията на Иван Велики и изключителни произведения на руското леярско изкуство - Царското оръдие и Царската камбана, както и интериора на  Успенски,  Архангелски и Благовещенски събори.
Краят на обиколката в центъра на града не по-късно от 15:00ч.
Самостоятелно връщане в хотела.

6 ден, Неделя
Закуска в хотела
Екскурзия „Имението Царицино“  уникален архитектурен, исторически и природен обект с дворцово- парков комплекс, датиращ от втората половина на 18век.
Екскурзията приключва в хотела не по-късно от 15:00ч.

Пакетна цена на екскурзионната програма на човек в евро:

Пакет

Хотели ½ Дв.стая

Ед.стая

4 дни

Сущевский Сафмар 4* Стандарт 302 468
  Лесная Сафмар 4* Стандарт 311

487

5 дни

Сущевский Сафмар 4* Стандарт 397 602
 

Лесная Сафмар 4* Стандарт

417 641
6 дни Сущевский Сафмар 4* Стандарт 491

734

  Лесная Сафмар 4* Стандарт 458

793

7 дни

Сущевский Сафмар 4* Стандарт 519 863
  Лесная Сафмар 4* Стандарт 557

941

8 дни

Сущевский Сафмар 4* Стандарт 584 968
  Лесная Сафмар 4* Стандарт 695

1065

9 дни

Сущевский Сафмар 4* Стандарт 701 1061
  Лесная Сафмар 4* Стандарт 759

1176

-Пакетните цени са валидни при група от 1 човек, цените и условията се препотвърждават.
-Агенцията запазва правото да внася изменения в реда на посещение на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълния обем на предоставените услуги.
-Екскурзията, в която взимате участие, е с присъединяване на място към мини-група туристи, пътуващи на гарантирани дати.
-Екскурзионното обслужване е на руски език.
-Фирмата не носи отговорност при промяна на цени и полети от авиокомпаниите.

Пакетната цена на екскурзионната програма включва:

-Съответния брой нощувки в избрания хотел;
-Закуски в хотела;
-Екскурзоводско обслужване на руски език;
-Входни билети за музеите и забележителностите, указани в програмата;
-Транспортно обслужване по време на екскурзиите и трансфери от и до летището;
-Медицинска застраховка с покритие 30 000 евро;
-Съдействие за оформяне на туристическа виза за Русия.

Пакетната цена на екскурзионната програма не включва:

-Самолетен билет;
-Допълнителни екскурзии в Москва;
-Стойността на виза за Русия.

Аеротур ММ | aerotourmm.com | Политика за поверителност | Платформа за ОРС | 2001-2022
Туроператор с Удостоверение №04625 / 28.01.2005 | Администратор на лични данни с идентификационен №115643 / 20.05.2013

cross